Dacia anunță lansarea pre-comenzilor pentru Spring, cel mai accesibil automobil electric din Europa

Dacia anunță lansarea pre-comenzilor pentru Spring, cel mai accesibil automobil electric din Europa
Dacia Spring / Sursă FOTO: Shutterstock
Publicat: 13/04/2021, 15:27
Actualizat: 14/04/2021, 13:06

Până acum, prețul a fost un obstacol semnificativ în achiziționarea unei mașini electrice, însă Dacia Spring revoluționează piața autovehiculelor electrice pentru toți consumatorii. Spring e cea mai accesibilă mașină electrică de pe piața europeană și singurul automobil electric din România ce poate fi achiziționat cu mai puțin de 10.000 euro (după aplicarea subvenției de la stat pentru achiziționarea autovehiculelor electrice).

Spring este un vehicul prietenos cu mediul înconjurător, îmbinând perfect agilitatea și robustețea Este o mașină de oraș 100% electrică, care este totodată versatilă, practică și economică.

E perfectă pentru cei care fac naveta, dar și pentru cei care trebuie să rezolve diferite lucruri prin oraș, să facă cumpărăturile sau să tragă o fugă până în parc cu cățelul sau copiii.

În interiorul său spațios și bine echipat pot încăpea până la patru adulți, în timp ce portbagajul are o capacitate enormă de 300 de litri. Deși este foarte spațioasă, Dacia Spring este o adevărată mașină de oraș, datorită dimensiunilor sale reduse.

Cu o autonomie de 230 km în ciclu WLTP mixt (305 km în ciclu WLTP urban), oferă o flexibilitate foarte mare atât în oraș, cât și în afara acestuia.

Spring reprezintă un punct de turnură pentru mii de europeni care își doresc să conducă un automobil electric și să își reducă impactul asupra mediului înconjurător, pentru că, datorită Dacia Spring, autovehiculele electrice sunt în sfârșit accesibile tuturor.

Mai multe informații despre Dacia Spring aici:


https://www.dacia.ro/gama-dacia/spring.html

Pentru mai multe informații:


https://www.dacia.ro/noutati.html

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase