Daune de 7.000 de lei pentru un bărbat umilit de fosta soție în fața copiilor și a colegilor de muncă

Daune de 7.000 de lei pentru un bărbat umilit de fosta soție în fața copiilor și a colegilor de muncă
Daune de 7.000 de lei pentru un bărbat umilit de fosta soție în fața copiilor și a colegilor de muncă / Foto caracter ilustrativ: Pixabay.com
Publicat: 20/10/2020, 06:39
Actualizat: 20/10/2020, 06:40

O femeie din Galați a ajuns în instanță după ce și-a umilit fostul soț în fața copiilor și la serviciu! Judecătoria Galați a stabilit la 7.000 lei daunele morale datorate acestuia de către femeie, dar sentința nu e definitivă.

Părțile implicate au divorțat în 2013 și au urmat mai multe tensiuni. Cei doi copii de 14 și 16 ani stau cu mama și femeia spune că aceștia au fost abuzați de dată, deși bărbatul a dovedit în instanță că lucrurile nu stau așa, scrie adevărul.ro.

În 2017, bărbatul i-a cerut femeii daune morale, după un scandal în fața colegilor de la Arcelor Mittal SA.

„Acuzații cu conotație sexuală în fața colegilor”

“A intrat în sala unde susţinea cursuri (…) şi l-a jignit, făcându-l şi aducându-i acuzaţii cu conotaţie sexuală, în prezenţa colegilor şi salariaţilor din clădirea respectivă, fiindu-i retrasă funcţia de conducere, urmare a defăimării şi denigrării venite din partea pârâtei, angajată, de asemenea, la Arcelor Mittal”, după cum se arată în considerentele sentinţei civile pronunţate anul acesta de Judecătoriei Galați (rolii.ro) în cazul solicitării bărbatului de a-i cere femeii daune.

Bărbatul o acuză pe fosta soție că l-a denigrat chiar și în fața șefului, precum și în fața soției unui alt director al combinatului. El cere daune și pentru că i-a stricat imaginea în fața copiilor!

Fostul soţ a declarant în instanţă că “de fiecare dată când s-a prezentat la domiciliul pârâtei sau în locul stabilit cu aceasta pentru a lua copiii in vederea petrecerii weekend-ului sau a vacantelor împreună, aceasta a făcut diverse scene, umilindu-l în public şi folosind un limbaj vulgar, adresându-i injurii, scuipându-l şi adoptând tot felul de atitudini (…) în faţa copiilor lor”, după cum mai relevăcosiderentele sentinţei citate.

„Are ce căuta tatăl tău în parc?”

“Se reţine astfel poziţia pârâtei astfel cum transpare din înregistrarea video: „Vrei să-l îl vezi pe tatăl tău? Are ce căuta tatăl tău în parc? Vii supărat acasă că l-ai văzut pe tatăl tău?”, după cum se mai arată în considerentele sentinţei pronunţate anul acesta de Judecătoria Galaţi (rolii.ro), care arată că de suferit au avut cel mai mult copiii, incitați împotriva tatălui lor.

Femeia trebuie să-i achite fostului soț daune de 7.000 de lei, dar va plăti și cheltuielile de judecată de 3.300 lei.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase