De câte ori s-a testat Arafat pentru COVID-19: E normal că ne temem / Când te gândești la acest lucru, automat vezi dacă e real. Verifici dacă într-adevăr este un risc sau nu

Redactor:
Ioana Tudorascu
De câte ori s-a testat Arafat pentru COVID-19: E normal că ne temem / Când te gândești la acest lucru, automat vezi dacă e real. Verifici dacă într-adevăr este un risc sau nu
De câte ori s-a testat Arafat pentru COVID-19: E normal că ne temem / Când te gândești la acest lucru, automat vezi dacă e real. Verifici dacă într-adevăr este un risc sau nu / Foto: Hepta

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat de câte ori s-a testat de COVID-19, mărturisind că a avut mai multe momente în care a crezut că este infectat cu virusul.

Raed Arafat – una dintre persoanele publice expuse la îmbolnăvirea cu noul coronavirus.

Sunt momente în care te gândești, fără nicio discuție, la acest lucru, dar când te gândești la acest lucru, automat vezi dacă e real, te testezi, te verifici, verifici temperatura, verifici toate simptomele, verifici dacă într-adevăr este un risc sau nu. E normal că ne temem”, a explicat Raed Arafat, potrivit Digi24.

El a declarat că a făcut câteva teste rapide,vreo patru sau cinci, dar nu a făcut niciun test Real Time-PCR, pentru că nu a fost cazul. „Chiar dacă rezultatul acestor teste rapide este sub semnul întrebării, pentru că poate fi fals negativ sau fals pozitiv, am făcut. Dar n-am avut simptome sau probleme sau febră sau ceva care să mă pună să fac un test PCR”, a declarat Raed Arafat.

Șeful DSU a vorbit și despre perioada de dinainte de COVID-19, când șoferul lui răcea și, de cele mai multe ori, lua și el răceala, pentru că petreceau ceva timp împreună, împărțeau același spațiu al mașinii.

Acum este mult mai important, ca la cele mai mici bănuieli, în cazul prezenței unor simptome, să nu mergem la serviciu și să nu trimitem copiii la școală, să ne izolăm și să ne monitorizăm starea de sănătate, a mai spus Arafat.

Raed Arafat, despre petrecerile de Revelion din acest an

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a explicat vineri seară, la Digi 24, că anul acesta nu mai sunt de conceput sărbători de Crăciun și Revelion, așa cum au fost anul trecut, în contextul pandemiei de coronavirus. Mai mult, i-a avertizat pe cei care în perioada sărbătorilor de iarnă obișnuiau să își facă rezervări în străinătate că ar putea fi un demers riscant și, astfel, să-și piardă banii. „Uitați-vă în jurul nostru, toate țările iau măsuri serioase, nu e de glumit”, a spus el.

„Petreceri de Revelion, ca în alți ani – eu cred că n-avem să ajungem la asta. Acum, ca în alți ani, încă e prea devreme. O spun acum, cu toată răspunderea: acum să fie petrecerea de Revelion din 31 decembrie ca cea din 31 decembrie 2019 – nu cred! Nu cred!”, a precizat șeful DSU, la Digi 24.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
FOTO, Loredana Groza, imagini total indecente! S-a filmat aproape goală complet la masaj
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
EA a fost rivala Elenei Ceaușescu, pe care soția dictatorului o ura de moarte. Cum...
COMENTARIU Lelia Munteanu. Cum s-a ajuns în Israel de la peste 9.000 la sub 1.000...
Ursula von der Leyen: Livrarea potenţialelor vaccinuri COVID-19 către ţările UE ar putea începe în...
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
A MURIT! Este vorba despre o vedeta din trustul PRO TV
De ce femeile POSTEAZĂ sau trimit fotografii aproape NUD cu ele. Ce nu știu BĂRBAȚII
Mama Luizei Melencu și-a strigat durerea. A ajuns la capătul puterilor și a lăsat un...
Anunț pentru toți românii de la bloc cu centrale termice de apartament. Cum faci economie...
Moşii de Toamnă 2020 sau Sâmbăta Morţilor: Ce este bine să dai de pomană în...
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Care este meseria pe care o distruge noua invenţie a lui Bill Gates. Zeci de...
Doinița Oancea, imagine total neașteptată! În sânii goi și plină de tatuaje pe internet
×
Inchide