Denise Rifai, anunț-surpriză după nouă ani la Realitatea TV. La ce post se mută realizatoarea tv: Cred foarte mult în acest proiect

Denise Rifai, anunț-surpriză după nouă ani la Realitatea TV. La ce post se mută realizatoarea tv: Cred foarte mult în acest proiect
Denise Rifai, anunț-surpriză după nouă ani la Realitatea TV. La ce post se mută realizatoarea tv: Cred foarte mult în acest proiect / Foto: Facebook
Publicat: 15/07/2020, 11:00

Cunoscuta realizatoare tv Denise Rifai va face parte, din toamnă, din echipa postului Kanal D. Anunțul a fost făcut atât de oficialii televiziunii, cât și de vedetă.

Timp de aproape nouă ani, Denise Rifai a lucrat la Realitatea TV, apoi la Realitatea Plus.

Denise Rifai: Un produs nou pentru piața românească

Denise Rifai promite că va aduce la Kanal D „un produs unic pe piața românească”, după ce în luna martie a plecat de la postul la care lucra.

„Decizia de a mă alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus «Da!» cu tot sufletul si asta pentru ca eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicata. Va fi un produs unic pe piaţa media din România. În momentul acesta, nu vă pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să vă spun ca eu voi rămâne aceeaşi Denise Rifai“, a declarat jurnalista.

„Și Acum, TADAAAAM !
Siiiiiii Să ne vedem cu bine, Căci Avem Treabă Multă!
❤️
Ps. Vă aștept pe toți să-mi fiți Alături și Vă promit că este cel mai spectaculos proiect media al anului!
Ne vedem Curând!”, este mesajul publicat de Denise pe pagina sa de Facebook.

Si Acum, TADAAAAM ! Siiiiiii Sa ne vedem cu bine, Caci Avem Treaba Multa! ❤️Ps. Va astept pe toti sa-mi fiti…

Publicată de Denise Rifai pe Marţi, 14 iulie 2020

Denise Rifai a demisionat de la Realitatea TV

La jumătatea lunii martie, Denise Rifai s-a declarat „incompatibilă” cu noua linie editorială de la Realitatea și a demisionat.

La doar câteva zile, postul a anunțat că Denise Rifai va fi înlocuită la cârma emisiunii „Legile puterii” de nimeni alta decât Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a președintelul Klaus Iohannis.

Prezentatoarea de televiziune Denise Rifai a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că a demisionat de la Realitatea, după nouă ani de activitate, şi a explicat de ce a luat această decizie.

„Stiu ca ma asteptati maine seara sa fim impreuna la LegilePuterii. Mai ales acum, intr-o Astfel de situatie cand Romania este intr-o criza despre care nimeni nu poate spune cum si mai ales Cand se va incheia !

Insa o sa va spun si dvs ce am hotarat inca de Joi la pranz, inainte de a intra in emisie.
Am decis sa demisionez de la Realitatea si este un act Unilateral. Iar motivul este unul cat de poate de simplu: intre mine ca jurnalist si noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidenta”, a scris Denise Rifai, la vremea respectivă, pe Facebook.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase