Dosarul Caracal, departe de final. “Fetele sunt în viață, au fost plasate într-o rețea de prostituție!” Un cunoscut afacerist, dezvăluiri incredibile

Publicat: 04/11/2020, 16:59
Actualizat: 04/11/2020, 17:01

Viorel Cataramă susține că Gheorghe Dincă nu le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Omul de afaceri este ferm convins că tinerele ar fi fost plasate într-o rețea de prostituție și că nu s-ar mai afla de mult în România.

Viorel Cataramă mai precizează că nu s-ar dori aflarea adevărului din cauza faptului că infractorii ar fi mână în mână cu angajați cu funcții importante în instituțiile statului.

Cred că fetele au fost plasate într-o rețea de prostituție, că sunt în viață, că nu sunt în România, și că fenomenul este de o amploare uriașă, în țara noastră, pentru că infractorii sunt în cârdășie cu angajați ai instituțiilor statului. Fie că vorbim de Parchet, fie că vorbim de instanțe de judecată, fie că vorbim de instituții și agenții ale statului român”, a declarat Viorel Cataramă la emisiunea “40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzată de Kanal D.

Rețeaua de prostituție, profit de 2 miliarde de euro pe an

Viorel Cataramă a oferit chiar și o sumă de bani pentru orice informație care să ducă la elucidarea Dosarului Caracal. Omul de afaceri mai susține că rețeaua de prostituție care le-ar fi răpit pe Alexandra și Luiza ar face profit chiar de 2 miliarde de euro pe an.

Eu am oferit acea recompensă. Bineînțeles că am primit foarte multe informații și foarte multe tentative de fraudare. Am investigat și mi-am dat seama că nimic din ce am primit nu se confirmă. Asta nu înseamnă că această credință a mea, că fetele sunt în viață și că sunt exploatate sexual, a dispărut.

Din contră, faptul că nu avem de-a face cu cadavre, faptul că trenează foarte mult ancheta, faptul că nu avem nicio informație clară, mă face să cred că fetele sunt în viață și că fac parte din această rețea uriașă. Rețea care produce între 1 și 2 miliarde de euro pe an”, a mai spus omul de afaceri.

Viorel Cataramă: “Vom afla adevărul doar printr-un miracol”

Viorel Cataramă este sceptic că adevărul ar urma să se află într-un final, singura șansă fiind ca fetele să scape de unde sunt sechestrate și să revină în România. “Unele persoane poate sunt interesate în căutarea adevărului, dar sunt alte persoane din instituțiile statului care nu sunt interesate și care au cuvântul decisiv. Cred că nu vom afla adevărul prea curând, decât printr-un miracol, ca una dintre cele doă fete sau amândouă să scape și să ajungă în România, sub o formă sau alta, dar asta este mai mult teoretică”, a mai spus Viorel Cataramă.

Gheorghe Dincă, nevinovat și în ochii avocatului familiei Măceșanu

Interesant este că, la rândul lui, Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu, susține că Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu sunt degeaba în spatele gratiilor și că vinovații ar trebui căutați în altă parte.

“Este degeaba cum și, din punctul meu de vedere, Gheorghe Dincă este degeaba în spatele gratiilor. Științific, nu s-a putut demonstra că fetele au fost arse în acel butoi și nu au fost omorâte. Avem parte de un dosar penal neconform procedurii penale, având probe administrate în mod ilegal”, a declarat Aurel Moldovan.

Întrebat în octombrie dacă și Ștefan Risipițeanu se află “degeaba” la închisoare, avocatul Aurel Moldovan a răspuns afirmativ.

Acuzat că le-a fi omorât pe Luiza și Alexandra

Luiza Melencu, o tânără de 19 ani din localitatea Dioști, județul Dolj, a dispărut în luna aprilie 2019, după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie, pe o stradă din Caracal. Procurorii DIICOT care anchetează cazul l-au acuzat pe Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, din Caracal, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe tânără.

Două luni mai târziu, Dincă a procedat la fel cu Alexandra Măceșanu (15 ani), din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Prințesa de Wales a intrat în istoria Casei Regale Britanice. Ce titlu regal a primit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom