EXCLUSIV. Cel mai teribil violator în serie din România ”hărțuiește” din închisoare un angajat al Ministerului de Interne! S-a asociat și cu un criminal sângeros!

EXCLUSIV. Cel mai teribil violator în serie din România ”hărțuiește” din închisoare un angajat al Ministerului de Interne! S-a asociat și cu un criminal sângeros!
Iulian Fentzel este unul dintre cei mai periculoși violatori români
Publicat: 03/07/2020, 11:14
Actualizat: 03/07/2020, 11:15

Unul dintre cei mai periculoși violatori în serie din România a intrat în război cu un angajat al Ministerului de Interne. Cu acesta, s-au aliat mai mulți deținuți între care și un individ care a fost închis pentru un omor înfiorător comis în orașul ilfovean Chiajna.

Iulian Fentzel, zis Frențer, este unul dintre cei mai de temut violatori din închisorile românești. Are cinci violuri dovedite, petrecându-și, după gratii, cea mai mare parte din viață. Iulian Fentzel nu este, însă, numai violator. Primii ani de pușcărie i-a făcut pentru furt, însă, ulterior, a devenit un violator în serie, care a revenit în pușcărie, de fiecare dată când a fost eliberat, pentru un nou viol.

Prima dată, a fost închis pentru o infracțiune sexuală în anul 2004 și a executat zece ani. Pus liber, Frențer a plecat la Buzău. A mers în parcul Crâng, din oraș, unde a siluit-o pe mama unui procuror DIICOT.

A primit 12 ani, dar a reușit să scape cu 1.000 de zile mai devreme, ca urmare a recursului compensatoriu. Nu a durat mult, că Iulian Fentzel a recidivat din nou. De data aceasta, a ales o victimă din București. Femeia a mers imediat la Poliție, iar în timp ce îl căutau, polițiștii l-au prins, în flagrant, în timp ce viola o nouă victimă.

Violatorul este, însă, cunoscut și ca „avocatul” deținuților. Pentru că a stat aproape toată viața în penitenciar, bărbatul a avut suficient timp să învețe Codul penal dar și cum se fac cererile de chemare în judecată ori de eliberare condiționată.

Acesta ar fi întocmit acte inclusiv pentru lideri interlopi importanți, cum sunt Vasile Balint, alias Nuțu Cămătaru sau temutul Puiu Mironescu, de la Piatra Neamț.

Violatorul în serie s-a asociat cu un criminal din Chiajna

Numai că Iulian Fentzel nu s-a sfiit să cheme în judecată și cadre ale Ministerului Afacerilor Interne, așa cum este cazul unui plutonier major pe numele căruia a depus o reclamație care a ajuns pe masa magistraților de Tribunalul Militar București.

În dosar, pe lângă Iulian Fentzel, au mai fost alți patru deținuți, între care și Costel Raiciu, zis Costeluș Litrașu, un interlop extrem de periculos, din Chiajna, închis, în 2010, după ce, împreună cu mai multe persoane, a omorât în bătaie un bărbat în vârstă de 35 de ani.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Marian Iancu a ajuns într-o stare deplorabilă: ”E terminat, de-abia mai merge”. Ultimele informaţii despre...
Veste-şoc pentru fanii Survivor! Emisiunea care a fost scoasă din grilă, după doar 3 zile
FOTO. Nume grele din fotbal în istoricul amoros al Laurei Giurcanu. Cu cine s-a iubit...
Semnale de alarmă într-o relație: lipsa certurilor între parteneri e un semn rău
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
A fost lansat primul studiu arheologic al oamenilor în spaţiu. Cercetătorii vor analiza cum trăieşte...
Metoda de furt care face ravagii. Cu o simplă monedă, HOȚII iau tot din MAȘINĂ
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Bill Gates avertizează că următoarea pandemie „va fi mai mortală decât COVID”
Veste-şoc pentru fanii Survivor! Emisiunea care a fost scoasă din grilă, după doar 3 zile
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Teodor Niță și Octavian Berceanu, în prima linie a bătăliei cu mafia deșeurilor! VIDEO
Cei mai buni actori, aflați în viață, care nu au primit încă un Oscar
Răsturnare șocantă de situație: Cine i-a omorât, de fapt, pe cei doi studenți de la...
Horoscop vineri 21 ianuarie. O zodie își pierde cumpătul din senin: Nu îţi cad bine...
Nicolae Ciucă e distrus. Lovitură imensă de unde nu se aștepta. A făcut sesizare
Este oficial: Toţi românii pot primi o zi liberă suplimentară de la angajator. Ce trebuie...
Care este şcoala pe care dacă o faci în România ai cele mai mari şanse...