Gabriela Firea, după ce două spitale COVID au rămas fără căldură: „Acum, după furt, măcar să treacă la treabă”

Gabriela Firea, după ce două spitale COVID au rămas fără căldură: „Acum, după furt, măcar să treacă la treabă”
Gabriela Firea, după ce două spitale COVID au rămas fără căldură: „Acum, după furt, măcar să treacă la treabă” / Sursă Foto: Captură
Publicat: 05/12/2020, 15:44
Actualizat: 06/04/2021, 15:19

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a comentat pe Facebook situația critică a celor două spitale COVID care au rămas fără căldură: „Două spitale COVID din Capitală – Matei Balș și Colentina – au rămas fără apă caldă și căldură de ieri. Cele 11 avarii din sectoarele 2 și 3 au fost remediate de Termoenergetica (da, companiile alea rele ale lui Firea). Dar, atenție, CET Sud, care aparține de ELCEN – în subordinea guvernului, livrează acum agent termic la 60 de grade, în loc de 90-100 de grade, cât ar fi normal,” a scris Gabriela Firea, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook

Gabriela Firea îi acuză pe Nicușor Dan și pe Ludovic Orban

Fostul Primar al Capitalei, Gabriela Firea, dă vina pe Nicușor Dan și pe Ludovic Orban, spunând că aceștia nu s-au implicat pentru a eficientiza sistemul sanitar.

„Rezultatul este înfiorător : apă călâie și calorifere abia dezmorțite, din care nu se face căldură nici în saloane, nici în apartamentele cetățenilor din zonele Colentina, Ștefan cel Mare, Doamna Ghica etc.

Nu vreau să stric weekend-ul nimănui. Dar Domnii Orban, Popescu, Nicușor Dan, au idee ce atribuții legale dețin? Ce răspundere față de cetățeni? Îi văd foarte calmi și relaxați.

Au promis că se vor implică PERSONAL pentru că CET-urile să nu mai livreze agent termic sub parametri. Au promis și că se implică personal pentru redeschiderea a încă unui CET, pentru a nu mai parcurge agentul termic mulți km, pierzând, astfel, din calitate.

Și ce se aude cu fondurile europene muncite de mine și echipa mea 4 ani? Vreo conducta înlocuită pe bani europeni? Au ținut 6-8 luni contractul ascuns în Ministerul Fondurilor, că să-l semneze ei în campanie, confiscandu-ne munca. Acum, după furt, măcar să treacă la treaba. Dar văd că nimic. Nada. Zero. Gheață la mal”, a conchis Gabriela Firea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase