Gabriela Firea îi transmite lui Ludovic Orban că trebuie ”să plece acasă”: ”A închis tot, în lipsa unui plan real pentru sănătatea oamenilor și salvarea locurilor de muncă”

Redactor:
Cristian Lisandru
Gabriela Firea îi transmite lui Ludovic Orban că trebuie ”să plece acasă”: ”A închis tot, în lipsa unui plan real pentru sănătatea oamenilor și salvarea locurilor de muncă”
Gabriela Firea îi transmite lui Ludovic Orban că trebuie ”să plece acasă”: ”A închis tot, în lipsa unui plan real pentru sănătatea oamenilor și salvarea locurilor de muncă”

Declarațiile oamenilor politici sunt din ce în ce mai ”tăioase”, pe măsură ce se apropie alegerile parlamentare, iar Gabriela Firea îl plasează ”sub lupă” – încă o dată – pe premierul Ludovic Orban, transmițând că acesta ”și ai lui” ar trebui să se retragă și să plece, pur și simplu, acasă.

Este vorba despre ”incompetență” în timp de pandemie, precizează Gabriela Firea într-o postare făcută publică în mediul online, în timp ce alte țări au reușit să propună și să implementeze măsuri și reguli sanitare care au ajutat populația în această perioadă de criză medicală și economică fără precedent.

”Legumele putrezesc pe câmp. Orban ține piețele închise, în continuare. Cu ce sunt mai periculoase decât magazinele? În lumea civilizată, guvernele au stabilit reguli sanitare și au ajutat populația și companiile le aplice.

Așa reușesc țină școli deschise, piețe deschise, alte activități esențiale deschise. La noi, Orban a închis tot, în lipsa unui plan real pentru sănătatea oamenilor și salvarea locurilor de muncă”, acuză Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

”Este din ce în ce mai grav. Pe 6 decembrie, Orban și ai lui trebuie plece acasă. Un an de incompetență de Dreapta a îngenunchiat țara”

Gabriela Firea

Gabriela Firea și ”lovitura ucigătoare” dată românilor

Gabriela Firea a criticat, și în urmă cu câteva zile, atitudinea guvernului condus de Ludovic Orban, scriind că este asemănătoare relației dintre ”un șef despotic” și un subaltern ”maltratat” permanent.

Suplimentar, Gabriela Firea i-a acuzat pe liberali că nu fac altceva decât să îi trateze pe români ca și cum ar fi ”sclavi”, nereușind să gestioneze pandemia de coronavirus.

”Fiecare dintre noi avem un vânzător dintr-o piață în care avem încredere, de ani de zile, de unde cumpăram brânzăouă, lapte proaspăt. Cu toții am legat o prietenie cu o bătrânică sau cu un gospodar de prin Vidra sau alte comune limitrofe, care aduc la piață marfă mai curatăfără chimicale sau, oricum, nu în exces.

Lovitura dată românilor prin măsura ucigătoare de a închide piețeleîn loc  creeze circuite și  stabilească reguli sanitare, devoalează nu doar amatorismul guvernului PNL Orban, ci și ruperea de viața reală. Desprinderea totală de suferința din aceasta perioadă a oamenilor, lipsa oricărui sentiment de îngrijorare față de ei, tratarea tuturor românilor ca pe niște sclavi”, a transmis Gabriela Firea.

ALERTĂ! Un nou virus extrem de contagios face ravagii în China. Ce este norovirusul şi...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit un oltean după ce a chemat acasă o prostituată,...
FOTO. Loredana Groza, apariție interzisă cardiacilor! Rochia scurtă și mulată a lăsat totul la vedere
Cum a murit, de fapt, sponsorul Simonei Halep! Detalii cutremurătoare despre ultimele clipe de viață:...
Veste ȘOC pentru elevi! Se introduce o nouă materie în școli. Despre ce este vorba
OPINIE | Nu sînt doar ”pioneri” şi ”utecişti”: cine votează USR-PLUS, îi votează, de fapt,...
Marius Tucă s-a vaccinat în direct. Medicul Adrian Marinescu i-a administrat vaccinul gripal
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit un oltean după ce a chemat acasă o prostituată,...
Socrii au venit în vizită, neanunţaţi. Când s-au uitat sub pat, au simţit cum li...
Cele mai perverse PRACTICI amoroase. Jumătate dintre FEMEI fac asta în pat
Orban șochează! Răspuns tranșant atunci când a fost întrebat dacă se vaccinează anti-covid
GREȘEALA pe care șoferii o fac când își pun cauciucurile de iarnă. Așa riscă să...
AVEM prospectul vaccinului anti-COVID! Este ŞOCANT: Ce scrie în el
9 simptome ale cancerului pe care bărbaţii nu trebuie să le ignore
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Ce s-a întâmplat cu imperiul de miliarde de euro al lui Dinu Patriciu după ce...
Andreea Tonciu, testată de coronavirus. Ce a aflat vedeta
Inchide