Gabriela Firea îi transmite lui Ludovic Orban că trebuie ”să plece acasă”: ”A închis tot, în lipsa unui plan real pentru sănătatea oamenilor și salvarea locurilor de muncă”

Gabriela Firea îi transmite lui Ludovic Orban că trebuie ”să plece acasă”: ”A închis tot, în lipsa unui plan real pentru sănătatea oamenilor și salvarea locurilor de muncă”
Gabriela Firea îi transmite lui Ludovic Orban că trebuie ”să plece acasă”: ”A închis tot, în lipsa unui plan real pentru sănătatea oamenilor și salvarea locurilor de muncă”

Declarațiile oamenilor politici sunt din ce în ce mai ”tăioase”, pe măsură ce se apropie alegerile parlamentare, iar Gabriela Firea îl plasează ”sub lupă” – încă o dată – pe premierul Ludovic Orban, transmițând că acesta ”și ai lui” ar trebui să se retragă și să plece, pur și simplu, acasă.

Este vorba despre ”incompetență” în timp de pandemie, precizează Gabriela Firea într-o postare făcută publică în mediul online, în timp ce alte țări au reușit să propună și să implementeze măsuri și reguli sanitare care au ajutat populația în această perioadă de criză medicală și economică fără precedent.

”Legumele putrezesc pe câmp. Orban ține piețele închise, în continuare. Cu ce sunt mai periculoase decât magazinele? În lumea civilizată, guvernele au stabilit reguli sanitare și au ajutat populația și companiile le aplice.

Așa reușesc țină școli deschise, piețe deschise, alte activități esențiale deschise. La noi, Orban a închis tot, în lipsa unui plan real pentru sănătatea oamenilor și salvarea locurilor de muncă”, acuză Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

”Este din ce în ce mai grav. Pe 6 decembrie, Orban și ai lui trebuie plece acasă. Un an de incompetență de Dreapta a îngenunchiat țara”

Gabriela Firea

Gabriela Firea și ”lovitura ucigătoare” dată românilor

Gabriela Firea a criticat, și în urmă cu câteva zile, atitudinea guvernului condus de Ludovic Orban, scriind că este asemănătoare relației dintre ”un șef despotic” și un subaltern ”maltratat” permanent.

Suplimentar, Gabriela Firea i-a acuzat pe liberali că nu fac altceva decât să îi trateze pe români ca și cum ar fi ”sclavi”, nereușind să gestioneze pandemia de coronavirus.

”Fiecare dintre noi avem un vânzător dintr-o piață în care avem încredere, de ani de zile, de unde cumpăram brânzăouă, lapte proaspăt. Cu toții am legat o prietenie cu o bătrânică sau cu un gospodar de prin Vidra sau alte comune limitrofe, care aduc la piață marfă mai curatăfără chimicale sau, oricum, nu în exces.

Lovitura dată românilor prin măsura ucigătoare de a închide piețeleîn loc  creeze circuite și  stabilească reguli sanitare, devoalează nu doar amatorismul guvernului PNL Orban, ci și ruperea de viața reală. Desprinderea totală de suferința din aceasta perioadă a oamenilor, lipsa oricărui sentiment de îngrijorare față de ei, tratarea tuturor românilor ca pe niște sclavi”, a transmis Gabriela Firea.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce se întâmplă pe piaţa medicamentelor din România?