Scandal în aeroport. George Simion l-a atacat iar pe Virgil Popescu: „Cât mai aveți de furat din țara asta?” – „Voi depune a treia plângere penală”

Publicat: 10/07/2022, 21:59
Actualizat: 10/07/2022, 23:22

A fost scandal pe aeroport. Președintele AUR, George Simion, s-a întâlnit cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, la Viena, prilej cu care l-a și atacat. Tot incidentul a fost filmat și transmis pe pagina de Facebook a lui Simion.

În momentul în care l-a văzut pe Virgil Popescu, George Simion l-a întrebat: „Cât mai aveți de furat din țara asta?”, numindu-l pe ministru „hoțul care a distrus energia din România” și „marioneta sistemului mafiot din România”.

„Ce faci, hoțule? Te plimbi pe la Viena? La muncă nu te duci… Ai venit să iei ordine de la stăpânii tăi. Hal de ministru în Guvernul României. Uitaţi-vă cum l-am prins pe hoţul de Virgil la Viena (…) Ia să vă arăt banditul! Acest bandit, nu altul… acesta! Nu a venit la moţiunea simplă. Am făcut toate demersurile, să nu credeţi că ne place să identificăm miniştri pe aeroporturi străine. Nu a venit la moţiunea simplă, crede că scapă de Simion. De ce ţi-e frică nu scapi, amice!”, a spus George Simion, explicând: „L-am întrebat ce face aici și mi-a zis că e într-o vizită privată”. Virgil Popescu a amenințat că va chema poliția. „Aici nu ești în Parlament!”, a răspuns ministrul Energiei. „Prietenii lui de la minister mi-au spus unde-l găsesc. (..) Caută un polițist săracul. A venit să primească ordine de la stăpânii lui de la Viena. L-am căutat la minister toată săptămâna pe acest hoț. Iată unde era, la Viena”, a continuat liderul AUR.

Reacția ministrului Virgil Popescu: O să depun a treia plângere penală împotriva lui George Simion, am încredere că se va face dreptate până la urmă

Ministrul Energiei a postat, pe pagina sa de Facebook, un text în care a comentat incidentul care a avut loc pe aeroportul din Viena.

Potrivit demnitarului, „campania de hărțuire la adresa” lui nu îl intimidează.

În textul său, Popescu le-a mulțumit românilor de pe aeroport care „au dat dovadă de bun simț” și l-au întrebat pe Simion de ce „face circ”.

„Campania de hărțuire la adresa mea nu mă intimidează! Astăzi, în aeroport la Viena, unde am fost la cununia civilă a fiicei mele, care s-a căsătorit cu un tânăr austriac, am asistat la o tentativă nemaiîntâlnită de hărțuire și intimidare a lui George Simion împotriva mea.

Mulți ați avut ocazia să asistați la șuvoiul de invective și minciuni la adresa mea, cauzate de disperarea că facem pași importanți spre independența energetică a României. Resping cu fermitate acuzațiile și condamn, public, acest tip de comportament agresiv. Nu mă voi lăsa intimidat de acest personaj, de această trompetă Putinistă și voi merge mai departe pe drumul independenței energetice a României.

Vreau să le mulțumesc românilor din aeroport care au dat dovadă de un bun simț deosebit și l-au întrebat pe acest individ de ce trebuie să facă circ?!? Săptămâna viitoare voi depune a treia plângere penală împotriva lui George Simion și am încredere că până la urmă se va face dreptate.

P.S.: Știu că România și Europa trec printr-o perioadă complicată și este greu să avem încredere că se vor întampla lucruri bune. Dar dacă tolerăm acest tip de comportament, mai ales din partea unui parlamentar, nu o să ne facă bine. Poate este timpul să avem o dezbatere serioasă, la nivel de societate, despre limite, comportament agresiv, hărțuire și ce facem să prevenim. Mie nu îmi este teamă, dar ma tem pentru copiii și familia mea. Pentru că este o graniță foarte fină de la comportament agresiv verbal la comportament agresiv fizic. Și la cum s-a putut observa în ultima perioadă, din incidentele pe care le-am trăit cu acest invidid, nu cred că mai are mult să devină agresiv fizic”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Parlamentarul AUR a susținut, sâmbătă, 9 iulie, un discurs în Parlamentul României. Liderul AUR a prezentat situația actuală din țara noastră și a pus la zid coaliția de guvernare, în frunte cu premierul Nicolae Ciucă. Poporul român este mințit, consideră Simion, care este decis „să spună adevărul” și să lupte pentru România.

„Am jurat pe Biblie să lupt pentru România”, au fost primele cuvinte pe care George Simion le-a rostit sâmbătă la Palatul Parlamentului.

Simion spune că România nu mai este un stat suveran

George Simion a vorbit în discursul său și despre seceta cu care se confruntă România și susține că apa din râul Mureș este exportată către Ungaria, în timp ce agricultorii noștri se uită la pământul crăpat din cauza uscăciunii.

„Tot ce am văzut la nivelul conducerii de vârf a României mă face să ies în fața voastră astăzi pentru a vă spune adevărul. La nivel global suntem conduși prin intermediul fricii. Întâi a fost COVIDUL, apoi criza energetică și războiul pentru ca să revenim la Covid care nu vă faceți iluzii, va reveni.

În România, unde slugile de la vârf sunt cele mai obediente, problemele sunt cele mai mari. Privatizările păguboase și vânzările bogățiilor poporului pe nimic, lichidarea agriculturii, industriei, a oamenilor de afaceri și a tuturor polilor de putere reală ne fac acum să fim un stat care nu mai este suveran”, a afirmat Simion.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția