Grant Imahara, actor în Star Trek, faimos pentru expertiza sa tehnică în crearea de roboți în serialul de succes ‘Mythbusters, a murit brusc

Redactor:
Florentina Dinu
Grant Imahara, actor în Star Trek, faimos pentru expertiza sa tehnică în crearea de roboți în serialul de succes ‘Mythbusters, a murit brusc

Grant Imahara, co-prezentator al emisiunii MythBusters de pe Discovery, actor în Star Trek Continues, faimos pentru expertiza sa tehnică în crearea de roboți în serialul de succes ‘Mythbusters, a murit brusc luni, în urma unui anevrism cerebral, la 49 de ani.

„Suntem cu sufletul la inimă să auzim această veste tristă despre Grant. El a fost o parte importantă a familiei noastre Discovery și un bărbat cu adevărat minunat. Gândurile și rugăciunile noastre merg către familia sa ”, a declarat reprezentantul Discovery într-o declarație pentru The Hollywood Reporter, citat de DailyMail.

Robotistul strălucit, care a studiat inginerie electrică la Universitatea din sudul Californiei, s-a alăturat oficial echipei „The Build Team” ca înlocuitor al lui Scottie Chapman în cel de-al treilea sezon în 2005 și a rămas până în 2014.

În 2016, s-a reunit cu co-gazdele Kari Byron și Tory Belleci pentru Proiectul Rabbit Alb al Netflix, care a durat un sezon.

Ca parte a echipei Mythbusters, el a „scufundat și a condus mașini de cascadorie” conform THR și a continuat, de asemenea, să instaleze „lumini pe Star Wars” R2-D2 ”și să creeze„ robotul Geoff Peterson pentru The Late Late Show With Craig Ferguson.

„Sunt în pierdere. Fara cuvinte. Am făcut parte din două familii mari cu Grant Imahara în ultimii 22 de ani. Grant a fost un inginer, artist și interpret cu adevărat genial, dar și o PERSOANA atât de generoasă, ușoară și blândă. A lucra cu Grant a fost atât de distractiv. Îmi va fi dor de prietenul meu ”, a mai tweetat co-gazda Mythbusters, Adam Savage.

În plus, a lucrat în culise la Galaxy Quest, The Lost World: Jurassic Park, A.I. Informații artificiale și terminator 3.

În martie, a fost viral pentru construirea unui Baby Yoda animatronic bazat pe Star Wars: Mandalorian.

În 2008, Imahara s-a deschis la Machine Design despre a se bucura de „provocarea de a proiecta și construi lucrurile”.

„Când eram copil, nu am vrut niciodată să fiu James Bond. Am vrut să fiu Q, pentru că el era tipul care făcea toate gadgeturile. Presupun că ai putea spune că ingineria a venit în mod natural. a dezvăluit el.

Inchide