Horoscopul zilei de 1 septembrie 2020. „Racii” au parte de negocieri profitabile

Horoscopul zilei de 1 septembrie 2020. „Racii” au parte de negocieri profitabile
FOTO: Pixabay
Publicat: 31/08/2020, 23:57
Actualizat: 01/09/2020, 09:25

Horoscopul zilei de 1 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, avem parte de un aspect de susținere între planeta comunicării, Mercur, aflată în zodia Fecioară, și planeta transformărilor, Pluton, retrogradă în zodia Capricorn, aspect care ne aduce o intuiție ieșită din comun, dar și vești și informații care se pot dovedi adevărate revelații pentru noi, adevărate răspunsuri, chiar dacă întrebările nu au fost neapărat rostite cu voce tare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

În plan sentimental, traversezi o perioadă în care ești mult mai rațională și dacă până acum te-ai fi aruncat în luptă pentru drepturile tale, acum ai devenit nu neapărat mai nepăsătoare, cât mai detașată. Acest aspect s-ar părea că-ți aduce numai avantaje.

Carieră

Ai parte de o zi excepțională în zona profesională și te sfătuiesc să profiți din plin. Comunicarea și negocierea unor aspecte legate de carieră, de o funcție, de ascensiunea ta profesională îți vor aduce succesul. Poți primi vești foarte bune legate de lcoul de muncă.

Bani

Se întrevede un ușor disconfort financiar care poate fi resimțit de cei care trebuie să renoveze o casă, să cumpere o locuință sau teren. La modul general, este o zi bună pentru negocierea unui salariu, a unui comision, a unei remunerații.

Sănătate

În a doua parte a zilei poți să te confrunți cu o furtună de gânduri și frământări, posibil chiar legate de sănătate, însă le vei face față cu mult aplomb, curaj și zâmbetul pe buze.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Este o zi excelentă pentru a sta de vorbă cu persoana iubită și pentru a rezolva conflictele de idei avute până acum, pentru a-ți dizolva fricile legate de relație. Nativii singuri flirtează și cuceresc prin dialog. Unii Tauri pot cunoaște o persoană de altă naționalitate sau care gândește elevat, spiritual, poate care lucrează în mediul academic, care să le trezească interesul.

Carieră

Sunt foarte bine susținuți nativii care învață, care dau examene, teste, interviuri, care studiază și cercetează noi domenii. Zi foarte bună pentru înscrierea la cursuri și seminarii de dezvoltare profesională. Dialoguri legate de un hobby care are șanse de a se transforma în profesie.

Bani

Vești foarte bune în plan financiar, mai ales legate de salarizare, de remunerația unei munci depuse. Cei care au de negociat un contract financiar, pot să o facă cu curaj. Unii nativi pot primi bani din străinătate.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, în schimb stresul profesional sau legat de un proiect care se apropie de încheiere, de dedline, este foarte mare.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Reușești să comunici impecabil cu familia, să primești sfaturi foarte bune și chiar susținere în acțiunile tale. Poți atinge unele subiecte care să-și schimbe perspectiva și să-și înlăture niște frici avute.

Carieră

În a doua parte a zilei ai ocazia să vorbești cu mult curaj despre un proiect pe care-l ai în plan și pe  are vrei să-l pui în aplicare. Expune-ți ideile superiorilor!

Bani

Unii nativi discută o situație legată de o moștenire, bun de patrimoniu, partaj, litigiu, credit. Negocierile în aceste zone se vor dovedi profitabile, chiar dacă în trecut nu aveau șanse de izbândă.

Sănătate

Poți primi vești bune despre starea de sănătate a unui membru al familiei. Nu ai de ce să te îngrijorezi și să te temi.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Ai șansa de a avea un dialog nu doar constructiv, dar lămuritor cu partenerul de viață. Primești răspunsuri la multe nelămuriri avute și puteți pune noi baze în relația voastră.

Carieră

Este o zi foarte bună să negociezi parteneriate profesionale, contracte de afaceri și unii nativi chiar au șansa de a semna o colaborare, de a se asocia cu o persoană potentă.

Bani

În plan financiar te poți pregăti pentru încasări neașteptate, însă astăzi poate fi doar un zvon care-ți ajunge la ureche și nu neapărat se va materializa acum.

Sănătate

Nu sunt probleme de sănătate, iar nativii care află de suferința cuiva au marea capacitate de a le alina durerea prin vorbe, de a liniști persoana respectivă și a-i alunga temerile.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

În prima parte a zilei vei avea mai mult curaj să spui lucrurilor pe nume și ți-ai putea impune punctul de vedere în fața persoanei iubite, având chiar și câștig de cauză.

Carieră

La locul de muncă vin vești foarte bune și un dialog cu un coleg te poate face să vezi altfel situația. Poți negocia programul sau sarcinile în favoarea ta. Expune-ți părerile și ideile, însă evită să-ți impui autoritatea.

Bani

O zi foarte bună pentru negocieri financiare, inclusiv salariale. Poți obține un comision în urma muncii tale sau poți primi un bonus, o plată a orelor suplimentare.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și orice neplăcere ai întâmpina sau ai întâmpinat până acum, primește rezolvarea și apare vindecarea.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Profită din plin de aspectul zilei pentru a discuta orice cu persoana iubită. Vei observa că vei primi înțelegere din partea acesteia, iar contextul este valabil și pentru cei care au copii și care nu știu cum să se apropie mai mult de aceștia. Petrece timp în doi, timp cu cei dragi.

Carieră

Este o zi foarte bună să discuți aspectele profesionale pe care vrei să le îmbunătățești la locul de muncă. Colegii te înțeleg și chiar te sprijină în demersurile tale. Folosește-te de o pasiune de-a ta, de o abilitate și vei fi apreciată.

Bani

Azi poți primi bani dintr-un proiect în care te-ai implicat sau un prieten te caută să-ți retureze o datorie. Nu te grăbi să-i cheltui!

Sănătate

Starea de sănătate continuă să fie un punct forte al tău, așa că poți folosi energia pe care o ai pentru a face sport sau pentru a te dedica activităților mai dificile.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Îți manifești cu mult curaj emoțiile și sentimentele și partenerul de viață este foarte atent la nevoile și cerințele tale, dispus să facă totul pentru a te vedea fericită, însă nu exagera cu pretențiile că poți ajunge în cealalltă extremă. În familie este posibil să se expună niște secrete, să se facă unele dezvăluiri destul de acide. Posibil să discuți cu părinții niște aspecte din trecut pe care le-ai evitat până acum.

Carieră

În a doua parte a zilei vei avea mult mai multă eficiență la locul de muncă și vei rezolva chiar și sarcinile restante, însă încearcă să nu lași totul…pe mai tâzriu și să te concentrezi încă de la prima oră.

Bani

Este o zi foarte bună pentru negocieri, tranzacții și investiții, însă fii rațională și nu te bucura la câștiguri rapide pentru că s-ar putea să fie ceva în neregulă la mijloc.

Sănătate

Prin minte îți trec fel și fel de idei și oricât ai vrea să le ții doar pentru tine, la un moment dat le vei scoate afară. Vei observa ce efect vindecător și transformator va avea atitudinea aceasta.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

În a doua parte a zilei s-ar putea să trăiești intens și pasional. Fie te întâlnești cu persoana iubită, fie pur și simplu dai frâu liber unei aventuri, însă ține cont că ești sub influența unui asect care poate scoate la suprafață secrete, deci dacă ești parte a unui cuplu, mai bine îți pui pofta în cui.

Carieră

Ai șanse foarte mari să primești o aprobare a unui proiect sau să negociezi impecabil termenii și condițiile unui contract. Prietenii sau persoane din anturaj te pot ajuta să-ți îndeplinești un plan profesional.

Bani

Negocierea este un atu al zilei pentru tine, deci profită pentru a obține remunerația cuvenită sau, în cazul în care cineva va investi în proiectul tău, nu te sfii să ceri cât crezi că este nevoie.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună. Ai energie, bună dispoziție și ești înclinată către soluționări și rezolvări ale situațiilor pe care le întâmpini în viața de zi cu zi.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Față de alte zile, astăzi simți nevoia să spui ceea ce simți persoanei iubite. Ești mult mai deschisă dialogului și chiar arăți că îți pasă, că ești acolo pentru nevoile celuilalt.

Carieră

Primești vești foarte bune legate de carieră. Unii nativi chiar au șansa să fie investiți într-o funcție. Oricum, nu te teme să porți dialoguri cu superiorii și să-ți expui punctul de vedere pentru că vei avea un mare plus la imagine datorită ideilor tale.

Bani

Financiar nu ai de ce să-ți faci probleme. Dacă ai ceva de negociat astăzi, vei fi surprinsă să vezi cum lucrurile se leagă în favoarea ta. Ascultă-ți intuiția în tranzacții, investiții, dar evită speculațiile.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună, iar dacă aștepți rezultatul unor analize, acesta va fi unul favorabil, deci nu ai de ce te teme.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Orice nemulțumire, neplăcere ai avea, astăzi o poți rezolva prin dialog calm cu persoana iubită. Profită și spune tot ce ai pe suflet pentru că vei reuși să rezolvi situația neașteptat de bine.

Carieră

Ai ocazia să te dezvolți spiritual și profesional deopotrivă. Poți cunoaște oameni noi care să te cucerească prin vasta lor cultură sau poți aprofunda noi domenii de cunoaștere, ezoterice, de exemplu. Poate fi o zi a revelațiilor pentru tine!

Bani

În prima parte a zilei poți discuta niște aspecte financiare cu multă hotărâre și poți reuși să te faci foarte bine înțeleasă de cei cu care porți o negociere.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și dacă aștepți vești legate de un diagnostic sau aștepți rezultatele unor analize, răspunsul va fi în favoarea ta.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Ai șanse foarte mari să te întâlnești cu un fost partener de viață sau să reiei un dialog cu o persoană din trecut de care ai fost atrasă sau cu care ai trăit o aventură pasională la un moment dat.

Carieră

Veștile legate de carieră sunt bune și promițătoare, așa că nu ai de ce să-ți faci griji dacă ai de discutat termenii unui contract. Exprimă-ți ideile cu încredere în fața superiorilor.

Bani

Zoia de astăzi îți poate aduce vești despre o moștenire, un credit, împrumut sau, de la caz la caz, investiție, litigiu, proces. Totodată, se pot purta discuții în cuplu privind banii partenerului de viață.

Sănătate

Treci prin transformări inetrioare profunde și în urma acestora vine și răspunsul. Azi poți avea o revelație despre cum să scapi de o frică sau teamă, mai ales dacă este legată de viața sexuală.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Ești foarte bine aspectată pe comunicare și poți reuși să ajungi la un acord constructiv cu partenerul de viață. Folosește-te de cuvinte și reaprinde pasiunea în viața de cuplu, nu te teme să faci declarații de dragoste.

Carieră

Dacă lucrezi la un proiect personal sau afacere personală, pregătește-te de un succes într-o negociere sau chiar de semnarea unui nou contract, parteneriat. Cineva cunoscut, o persoană cu influență, te poate susține.

Bani

S-ar putea să fii mai cheltuitoare decât de obicei, mai ales dacă ieși în oraș cu prietenii sau mergi la cumpărături.

Sănătate

În prima parte a zilei poți fi puțin mai gânditoare, mai introvertită, poate chiar obosită, însă după amiază, când Luna va intra în zodia ta, vei reuși să-ți recapeți starea de bine și chiar să dai curs unei ieșiri.

Horoscop săptâmânal, 31 august – 6 septembrie 2020. „Peștii” au parte de revelații

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 31 august – 6 septembrie 2020, pentru toate zodiile.

Săptămâna aceasta se va forma fenomenul de Lună Plină în zodia Pești, chiar pe data de 2 septembrie, aspect care va aduce momente de conștientizare și ocazia de a ne bucura (sau nu) de recolta noastră.

Putem culege roadele unor implicări, putem definitiva proiecte mai vechi și putem elimina din viața noastră ceea ce este toxic.

Săptămâna 31 august – 6 septembrie 2020 se remarcă prin ingresul lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Balanță, aspect care se petrece pe data de 5 septembrie și care aduce cu sine o mai bună relaționare cu cei din jur.

Totodată, în ultima zi a perioadei analizate, Venus, planeta iubirii, va părăsi zodia Rac pentru a intra în Leu, aspect care ne va stimula să ne exprimăm sentimentele într-un mod mult mai dramatic, mai teatral.

Prognoza meteo, 1 septembrie 2020. Cod galben de vreme instabilă, în jumătate din țară

Conform prognozei meteo de marți, 1 septembrie, în vestul, nord-vestul și parțial în centrul țării, vremea se va răci și va deveni în general instabilă.

Înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și căderi de grindină.

De altfel, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineață, o avertizare cod galben de vreme instabilă în zonele din vestul, nord-vestul și centrul țării.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului