Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2020. Leii se pun în valoare prin dialog

Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2020. Leii se pun în valoare prin dialog
Horoscopul zilei de 17 februarie 2021. Leii pot avea parte de încheieri profesioale
Publicat: 02/11/2020, 06:23

Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna va intra azi în zodia Gemeni, poziție din care ne va stimula comunicarea și raționamentul și vom fi mai dornici să exprimăm ceea ce simțim. În continuare se resimte aspectul tensionat dintre Mercur, planeta comunicării și guvernatoarea zodiei Gemeni, aflat în retrogradare în Balanță și planeta înțelepciunii, Saturn, aflat în zodia Capricorn. Ar trebui să fim atenți la ceea ce spunem, pentru că în entuziasmul momentului s-ar putea să nu fim atenți la vorbe și să deranjăm și chiar să pierdem unele oportunități pentru că suntem considerați neserioși.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Nevoia de comunicare cu partenerul de viață este foarte mare și ai șansa, în ciuda tăcerilor din ultimele zile, să spui ce ai pe suflet și să lămurești cu succes niște aspecte în cuplu. Puteți reașterne armonia dacă dați dovadă de înțelepciune.

Carieră

Profesional, s-ar putea să rediscuți niște aspecte contractuale cu un asociat sau partener de afaceri și să ajungeți la noi concluzii. Ceva care te nemulțumește în această zonă va fi spus fără ocolișuri, însă ai grijă să o faci cu bunsimț și tact.

Bani

Nemulțumirile financiare se pot rezolva în mare parte dacă ești conștient pe unde pierzi banii sau ce anume îți consumă resursele și nu-ți oferă beneficii aferente.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci doar rămâi pe direcția stresului profesional cu care, probabil, te-ai obișnuit.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Ai nevoie să te pui mai mult în valoare și să te simți apreciată, iar persoana iubită va răspunde la aceste cerințe, fie că sunt rostite sau nu, semn că sunteți pe drumul cel bun.

Carieră

Vei ști cum să te pui în valoare la locul de muncîă, ce să spui și când să spui astfel încât să fii observat și ideile tale să fie luate în calcul. Posibil să ai parte și de voci critice, dar le vei ignora cu zâmbetul pe buze.

Bani

Azi dai dovadă de o intuiție financiară remarcabilă și asta te poate ajuta să iei cele mai bune decizii și dacă faci o plată și dacă negociezi un contract.

Sănătate

Începi ziua cu energie și vei reuși să o crești, poate chiar să faci puțină mișcare, să ieși la o plimbare sau la cumpărături.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

În plan sentimentalș reușești să ajungi la o înțelegere comună cu persoana iubită, îți exprimi emoțiile și legi o conexiune puternică. Cei singuri pot flirta și pot purta dialoguri interesante cu o persoană de care sunt atrași.

Carieră

Faptul că ai idei bune și că te exprimi cu atâta ușurință te poate face să te remarci într-un mediu profesioal. Unii nativi se preocupă de un hobby, de un talent pe care vor să-l scoată la lumină.

Bani

S-ar putea să ai parte astăzi de niște idei înțelepte cu privire la o situație financiară, fie legată de un bun de patrimoniu, fie de un credit sau poate ești mai înțelept cu privire la bugetul comun cu partenerul.

Sănătate

Este o zi în care nimeni nu te va opri să te distrezi, să faci sport, să te dedici unor pasiuni pe care le-ai neglijat. Ai inspirație artistică și asta te binedispune.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Se îmbunătățește relația cu familia și poți obține clarificări, soluționări în urma unui dialog, mai ales dacă ești răbdător și serios în promisiuni. Unii nativi se pot gândi cu zâmbetul pe buze la cineva din trecut și pot fi mai dornici să reia o legătură. În cuplu, un dialog poate veni cu soluții pe termen lung.

Carieră

Poți obține niște răspunsuri în legătură cu un parteneriat, cu o colaborare și chiar dacă stresul e mare, rezultatul s-ar putea să te încânte. Nu te speria dacă nu vine chiar azi răspunsul. E și mâine o zi.

Bani

Dacă ai de făcut negocieri, investiții sau ai de discutat aspecte financiare, fă-o în prima parte a zilei pentru a te asigura că ai succes. Acum norocul etse de partea ta.

Sănătate

Ai parte de o stare de sănătate bună care-ți permite să te liniștești și să faci pace cu gândurile tale, dar mai ales cu fricile pe care le ai.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

O zi foarte bună pentru comunicare, pentru discuții amicale și întâlniri cu prietenii. Vei reuși să reînnozi o relație de prietenie care scârțâia sau să te împaci cu cineva drag.

Carieră

Faptul că ai în mânecă AS-ul comunicării te va ajuta să spui ce trebuie, când trebuie și să te faci plăcut și apreciat de cei din jur. Ai șansa de a obține beneficii profesionale, beneficii de imagine, laude și aprecieri.

Bani

Nu te avânta să faci investiții majore, ci calculează, analizează și ia decizii financiare cu maturitate și responsabilitate.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate dincolo de grijile și frământările tale cu care probabil te-ai obișnuit și tu deja.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Poți rezolva o tesiune sentimentală în cuplu, iar dacă ești singură vei îndrăzni să cucerești sau te vei pune în valoare și-ți vei recăpăta farmecul și sarmul.

Carieră

Reușești să te pui în evidență profesional în urma ideilor avute pe care de această dată ți le vei susține cu multă îndârjire, în ciuda faptului că poți primi critici. Culmea este că vei primi doar laude, aprecieri și cuvinte care să te propulseze într-o lumină foarte bună.

Bani

Poți rediscuta niște aspecte financiare care nu sunt pe placul tău. Poți obține unele beneficii materiale în urma unei expuneri sau un talent îți poate aduce bani.

Sănătate

Te simți puțin limitată în manifestările sportive, distractive, însă reușești să înțelegi contextul și să-ți canalizezi energia către activități casnice. Ai inspirație artistică. Folosește-o!

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Posibil ca în urma unui dialog să ajungi la niște viciuni comune cu persoana iubită și astfel să înlături unele frustrări pe care le aveai. Posibil să ai tensiuni, în schimb, cu familia care nu-ți înțelege elanul.

Carieră

Simți nevoia să cunoști, să te dezvolți profesional, să citești sau să stai de vorbă cu persoane care au experiență într-un domeniu care te interesează.

Bani

Se întrevede noroc financiar, cadouri, oferte, vouchere, care pot veni de la prieteni sau de la persoane care-ți urmăresc activitatea sau poate de la cineva din anturaj care-țu recunoaște meritele.

Sănătate

Te simți puțin obosită, însă nu este nimic grav sau căruia nu-i poți face față. Se petrec evenimente în viața ta și le treci pe toate prin filtrul simțurilor.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Nevoia de a discuta suflet la suflet cu persoana iubită este mare și astfel poți reuși să te edschizi și să spui ceea ce până acum ai ezitat. Pasiunea în cuplu crește și te poți apropia de partener.

Carieră

În prima parte a zilei poți primi niște oferte tentante legate de carieră sau un ajutor nesperat care te va ajuta să-ți atingi niște țeluri propuse.

Bani

Se întrevăd posibile discuții financiare care se vor soluționa cu succes legate de un credit, de o sumă de bani pe care o aștepți sau de cheltuielile comune în cuplu sau într-un parteneriat.

Sănătate

Sunt multe gânduri care-ți trec prin cap, unele regrete, altele întrebări, iar altele amintiri, însă nu simți să le exteriorizezi pentru că vrei ca trecutul să rămână trect. Cu toatea stea, dacă știi că te pt ajuta să iei o decizie poate ar trebui să le expui cuiva.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Luna îți traversează sectorul relațiilor și simți nevoia de a purta un dialog cu persoana iubită, de a-i spune ce simți și astfel de a lămuri niște tensiuni care s-au născut fără să-ți dorești.

Carieră

Se întrevăd oportunități profesionale, șansa de a primi sprijin într-un proiect sau de a semna, negocia noi contracte de asociere, de colaborare. Cineva din anturaj te poate ajuta.

Bani

Reușești să-ți achiți o datorie sau să obții o prelungire a acesteia și porți dialoguri foarte mature în acest sens. Oricum vin niște vești financiare la care nu te așteptai.

Sănătate

Începi să-ți revii după tensiunea resimțită în ultimele zile, dar te gândești serios că unele lucruri trebuie eliminate din viața ta pentru a-ți dedica mai mult timp ție și celor dragi.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Ești dispus să porți un dialog sincer și serios cu partenerul de viață și să scoți la lumină tot ceea ce-ți dorești pe mai departe. Puteți contura împreună o imagine de viitor.

Carieră

Ești foarte eficient la locul de muncă dacă vine vorba să iei decizii sau să găsești soluții. O zi foarte bună să te pui în valoare și să-ți îmbunătățești imaginea sau să obții beneficii de pe urma funcției tale.

Bani

Nu te avânta să faci cheltuieli majore sau să iei bani cu împrumut, ci încearcă să-ți găsești echilibrul în cheltuieli.

Sănătate

Luna îți traversează casa sănătății și face aspecte foarte bune, deci nu ai de ce să te îngrijorezi. Este o zi favorabilă pentru investigații și consultații pentru că veștile vor fi în favoarea ta.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Tot ce nu ai spus până acum în plan sentimental, o să spui astăzi pentru că ești mânată de dorința de arezolva orice neînțelegere. Îți exprimi sentimentele și emoțiile cu mult patos și ajungi la o viziune comună cu persoana iubită.

Carieră

Ești dornic să mai înveți ceva, să te dezvolți într-o anume direcție sau să-ți perfecționezi niște abilități și vei căuta fel și fel de informații despre ceea ce te interesează.

Bani

Dacă-ți făcusei niște planuri să pleci într-o călătorie sau măcar într-o minivacanță s-ar putea ca acestea să nu-ți reușească și să nu fii dispusă să aloci prea mulți bani în direcția aceea. Poate-ți schimbi destinația cu una mai ieftină.

Sănătate

Realizezi că este nevoie să te edsprinzi de grijile profesionale și că statul peste program nu te va ajuta în menținerea și îmbunătățirea sănătății. Un pas important!

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Îți exprimi niște emoții și trăiri interioare și asta poate ajuta la reaprinderea pasiunii în cuplu. Tu înainte de toate ai nevoie să te înțelegi pe tine și un dialog deschis, chiar pe teme delicate, te poate ajuta.

Carieră

Un proiect în care ești implicat se poate bucura de succes, laude. Poți fi apreciat pentru munca depusă. Probabil nici tu nu te așteptai să-ți iasă o negociere sau să ai o asemenea idee de promovare.

Bani

În prima parte a zilei poți primi niște beneficii materiale de la locul de muncă sau în urma unor activități extra pe care le-ai întreprins.

Sănătate

Faptul că-ți exprimi emoțiile și vorbești cu curaj despre ceea ce simți te poate ajuta să te relaxezi și să te simți mult mai împăcat cu niște decizii luate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
52 de ani de la Apollo 16, penultima misiune care a dus omul pe Lună....