Horoscopul zilei de 30 octombrie 2020. „Leii” au idei îndrăznețe

Horoscopul zilei de 30 octombrie 2020. „Leii” au idei îndrăznețe
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 30/10/2020, 00:57
Actualizat: 30/10/2020, 01:04

Horoscopul zilei de 30 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna, planeta emoțiilor, își încheie astăzi tranzitul prin zodia Berbec și încă își menține activă energia care ne determină să facem lucrurile să funcționeze, să ne exprimăm ideile și să ne afirmăm cu curaj. Mai multă atenție la dialog astăzi și la expunerea punctului de vedere.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 30 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să ai parte de o comunicare destul de tensionată cu partenerul, să vrei să rezolvi ceva, dar acesta să nu răspundă întocmai nevoilor tale sau să fie reticent la ce propui.

Carieră

Simți nevoia să te expui, să ieși în evidență și nu este exclus să întâmpini unele obstacole în manifestările tale. Fii mai rezervat în declarații!

Bani

Contextul financiar începe să se tensioneze și asta pentru că trebuie să iei niște decizii și nu știi care e direcția corectă și mai ales profitabilă.

Sănătate

Starea de sănătate nu ar trebui să-ți ridice probleme, însă faptul că nu canalizezi corect energia pe care o ai îți poate aduce suprasolicitare.

Horoscop zilnic Taur – 30 octombrie 2020

Dragoste

Posibil ca partenerul să-ți răstălmăcească niște vorbe sau niște vorbe auzite să te agite și să te facă să te gândești la varianta unei încheieri, cel puțin a unei pauze.

Carieră

La locul de muncă pot apărea discuții în contradictoriu, poate fi multă agitație și cu greu poți lua o decizie sau cu greu te poți concentra pe ceea ce ai de făcut.

Bani

Financiar nu sunt vești rele și poți primi niște bani din trecut, dar înceracă să nu-i risipești pe distracții.

Sănătate

S-ar putea să te simți mai obosită decât de obicei, să faci față cu greu stresului cotidian și să resimți din plin nevoia de odihnă. Profită și odihnește-te!

Horoscop zilnic Gemeni – 30 octombrie 2020

Dragoste

În cuplu s-ar putea să apară niște dialoguri mai tensionate, niște cuvinte spuse la nervi să aducă un stres suplimentar între tine și partener. Nativii singuri parcă nu-și vor găsi cuvintele potrivite să lege un dialog.

Carieră

În prima parte a zilei poți primi laude și aprecieri de la colaboratori sau persoane cu care ești implicat într-un proiect pentru determkinarea de care dai dovadă.

Bani

S-ar putea să fii mai impulsiv în cheltuieli și să ai tendința de a arunca cu bani pentru a-ți face unele plăceri.

Sănătate

Către seară s-ar putea să resimți mai multă tensuni și agitație nervoasă și să fie nevoie să te retragi la somn mai devreme, ceea ce-ți va prii.

Horoscop zilnic Rac – 30 octombrie 2020

Dragoste

Simți că nu-ți poți exprima sentimentele și trăirile în cuplu așa cum ți-ai dori. Ești foarte motivară să rezolvi un context ce ține de actele unei case sau să clarifici ceva cu partenerul de viață.

Carieră

Te pui foarte mult în evidență în carieră, la locul de muncă, în dialogurile cu superiorii, însă ai grijă să nu exagerezi. S-ar putea ca un colaborator să vină cu vești mai puțin plăcute.

Bani

Înceracă să fii mai prudent la cheltuielile pe care faci și să eviți tentațiile. Poți avea parte de fel și fel de surprize neplăcute.

Sănătate

Îți iei energia din familie, din cămin și de aceea ar trebui să te simți confortabil acasă. Începe înainte de toate cu o baie fierbinte și un ritual de relaxare.

Horoscop zilnic Leu – 30 octombrie 2020

Dragoste

Oricât de mult ți-ai dori să rezolvi astăzi un context sentimental, nu prea vei reuși decât să înrăutățești lucrurile și asta pentru că viziunile voastre sunt foarte diferite.

Carieră

Este foarte probabil să apară tensiuni la locul de muncă din cauza divergențelor de opinie sau din cauza faptului că cineva, un superior, nu te lasă să spui ce ai de spus. Ideile tale sunt, poate, prea îndrăznețe.

Bani

S-ar putea să nu-ți placă faptul că trebuie să scoți niște bani din buzunar pentru o reparație, posibil chiar din propria locuință sau legată de mașină, laptop, televizor.

Sănătate

Te simți destul de energic în prima parte a zilei, însă nu vei reuși să faci chiar tot ce-ți dorești și asta din cauza unor indigestii sau a unei probleme legată de alimentație.

Horoscop zilnic Fecioară – 30 octombrie 2020

Dragoste

Ai mai multă grijă la cum pui o problemă în discuție în cuplu pentru că poți strica atmosfera complet. Dedică-te mai mult activităților cu copiii.

Carieră

Nu este nici pe departe a zi favorabilă exprimării doleanțelor decât dacă ești suficient de puternic psihic încât să nu răbufnești și să tsrici ce ai construit până acum.

Bani

S-ar putea accentua niște neînțelegeri financiare în prima parte a zilei care să conducă la conflicte. Posibil să nu poți intra în posesia unei sume de bani sau bun material.

Sănătate

Ești destul de stresat, nehotărât, instabil și toate aceste stări oscilatorii te pot obosi peste măsură. Încearcă să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Balanță – 30 octombrie 2020

Dragoste

Nevoia de a lămuri o situație în cuplu este mare, însă degeaba o simți dacă ai tendința de a nu spune nimic sau de a nu spune adevărul sau de a-ți ascunde emoțiile și trăirile.

Carieră

Atenție la dialogul cu superiorii sau asociații pentru că se pot spune unele cuvinte care mai apoi să fie regretate. Este vineri. Păstrează-ți calmul!

Bani

Continui să te agiți pentru o sumă de bani, pentru o investiție și stresul, tensiunile interioare devin din ce în ce mai adânci.

Sănătate

Îți faci multe griji legate de starea de sănătate și unele pot fi fondate, dar altele pot fi doar rezultate ale gândurilor tale mult prea active acum.

Horoscop zilnic Scorpion – 30 octombrie 2020

Dragoste

Este o zi bună pentru a comunica cu persoana iubită și a-ți exprima în mod sincer sentimentele. Puteți rectifica și clarifica situații din trecut dacă încă vă apasă.

Carieră

Ai mai multă grijă la comunicarea cu colegii de muncă. Sunt posibile tensiuni care pot izbucni fie din o înțelegere greșită a unui mesaj, fie din incapacitatea de a spune lucrurilor pe nume.

Bani

Tentația de a cheltui rămâne activă și astăzi, însă dacă o faci pentru a remedia niște greșeli, pentru a repara ceva stricat ești susținut de contextul astrologic.

Sănătate

Este nevoie de mai multă atenție acordată sănătății. Începi prin a face mici schimbări în viața de zi cu zi, în stilul alimentar în special.

Horoscop zilnic Săgetător – 30 octombrie 2020

Dragoste

Îți exprimi trăirile cu destul de multă patimă sau cel puțin îți dorești să faci asta. Unii nativi se vor teme să fie prea deschiți și prea sinceri de teama de a nu fi răniți.

Carieră

Nu te grăbi să iei decizii radicale și definitive deocamdată și dacă ceva te deranjează la locul de muncă ar fi bine să încercă să discuți cu calm.

Bani

Posibil ca unele calcule financiare să nu se mai potrivească contextului din prezent și asta să-ți trezească nemulțumiri și frustrări. Posibil să te simți limitat de un context sau o sumă de bani să nu ajungă în conturile tale.

Sănătate

Dacă în prima parte a zilei poți deborda de energie, către seară rezervele vor fi pe sfârșite, așa că nu exagera.

Horoscop zilnic Capricorn – 30 octombrie 2020

Dragoste

Toată atenția ta se va canaliza și astăzi asupra familiei, asupra activităților gospodărești, mare parte din ele având nevoie de reorganizare. Posibil să faci curățenie, să arunci ce nu-ți mai trebuie, să repari ceva în casă.

Carieră

Posibil ca ceea ce spui să nu fie înțeles de ceilaalți, intenționat sau nu, și asta să te enerveze la culme. Norocul tău este că poți să te stăpânești și să nu izbucnești.

Bani

Nu sunt vești prea bune la capitolul financiar și probabil că și tu le intuiești. Posibil ca banii să nu-ți ajungă pentru ceea ce vrei tu să faci, de exemplu în locuință.

Sănătate

Controlează-ți emoțiile și nu te vei confrunta cu alte probleme de sănătate. Azi ești foarte responsabil, matur și serios ți nu prea-ți arde de glume.

Horoscop zilnic Vărsător – 30 octombrie 2020

Dragoste

Cumva îți reanalizezi niște decizii luate în cuplu sau vizavi de partener și faci un plan de abordare a unui context relațional care, foarte probabil, nu va fi nici pe departe ușor de aplicat.

Carieră

Bucură-te că este vineri și că scapi de stresul profesional. Dacă ai putea să lași totul în ordine pentru săptămâna viitoare, dar până la cel mai mic detaliu, probabil că ai dormi liniștit.

Bani

Poți primi o sumă de bani sau un sprijin de la o persoană din trecut, fie pe care ai ajutat-o, fie care avea o datorie morală la tine.

Sănătate

Trebuie să găsești un echilibru între nevoile tale și dorințele tale și cerințele celorlalți, în special fiind vorba de cerințele profesionale, de impunerile superiorilor care par să profite de tine.

Horoscop zilnic Pești – 30 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să nu ai timp să te dedici persoanei iubite sau să contramandezi niște planuri împreună și asta să aducă unele nemulțumiri și chiar reproșuri din partea acesteia.

Carieră

Vrei să te pui în valoare la locul de muncă, dar fie exagerezi, fie cineva îți pune bețe în roate, poate chiar te vorbește pe la spate.

Bani

Nevoia de a te pune la punct cu un context financiar te poate face să faci și greșeli, mai ales într-un moment de neatenție și mai ales dacă lucrezi cu cifre. Ai tendința de a cheltui mai mult, însă vei fi limitat de o situație.

Sănătate

Către seară te-ai putea simți sleit de putere, fără energie, și de preferat ar fi să te culci mai devreme și să anulezi orice altă activitate, oricât de mult ți-ai fi dorit-o.

Horoscop săptămânal, 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. „Balanțele” se preocupă mai mult de viața personală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a armoniei, în zodia Balanță, zodie pe care o și guvernează, în aceeși în care și Mercur, planeta comunicării, se întoarce aici, de această dată în mers retrograd.

Acest context astrologic ne aduce ocazia să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, însă doar printr-o comunicare corectă, sinceră și mai ales, dând dovadă de disponibilitate pentru a repune în discuție ceea ce nu a funcționat până acum, de a relua unele decizii și a le reanaliza, fie că sunt legate de partenerul de viață sau de partenerii de afaceri. O serie de contracte pot fi renegociate acum, reușind să obținem niște beneficii dorite.

Zodiacul chinezesc, 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. O săptămână specială, pentru „Bivoli”

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ion Iliescu, urmărit penal în "dosarul fără sfârșit" al mineriadei din urmă cu 34 de...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Prea multă mâncare nesănătoasă provoacă probleme de durată în creier