• Publicat:
Știri

Imagini violente de la scandalul din parcarea unui club din Mamaia / Un bărbat a tras cu pistolul în aer, un altul a fost rănit

Altercația dintre mai mulți bărbați și agenții de pază ai unui club din Mamaia, în care un bărbat a tras focuri de armă în aer, iar un altul a fost rănit, după ce a fost lovit de mașina cu care cei implicați voiau să fugă, a fost filmată.

În imagini se vede cum unul dintre cei implicați în conflict îl lovește pe altul, cu pumnul și apoi cu piciorul, iar cel lovit cade la pământ.

Același bărbat atacă și un alt participant la altercație.

Apoi, peste bărbatul pus la pământ trece mașina unuia dintre cei implicați.

Conflictul a avut loc vineri dimineață în parcarea unui club din Mamaia. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit un bărbat care acuza dureri și prezenta o hemoragie.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că în fața clubului ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane, în urma căreia bărbatul a fost lovit în zona feței, ulterior fiind accidentat de un autoturism, cu care mai multe persoane au fugit. Bărbatul a fost transportat la spital.

De asemenea, polițiștii au constatat că una dintre persoanele implicate ar fi tras mai multe focuri de armă, cu un pistol cu muniție neletală.

Imediat au fost instituite filtre rutiere, iar după aproximativ o jumătate de oră de la incident a fost identificat și oprit în trafic autoturismul căutat.

Potrivit IPJ Constanța, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Inchide