INCREDIBIL. Ce notă a luat Selly de la 5GANG la Bacalaureat 2020

Redactor:
Mihai Georgescu
INCREDIBIL. Ce notă a luat Selly de la 5GANG la Bacalaureat 2020
INCREDIBIL. Ce notă a luat Selly de la 5GANG la Bacalaureat 2020

Vlogger-ul Selly de la 5GANG și-a publicat notele de la Bacalaureat 2020 pe Instagram.

Ce note a luat Selly la BAC 2020? Vlogger-ul s-a ținut de promisiune și a publicat notele de la examenul maturității: 9.50 la Română, 9.60 la Matematică și 9.70 la Biologie. „Să vă văd ce mai ziceți”, a scris Selly pe Insta, afișând media finală: 9.60!

Rezultatele la Bac 2020 sunt publicate marți, 30 iunie, până în ora 12.00, fiind disponibile atât pe edu.ro, cât și pe GÂNDUL.RO. Vezi ce note ai luat la BAC 2020.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reacționat în 2019, după accidentul lui Selly: „Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu consideră că trebuie să există o măsură a consumerismului, indiferent de resursele financiare pe care le are o persoană. Din această cauză, aceste este de părere că achiziția unei mașini în valoare de 70.000 de euro, așa cum a fost cazul vloggerului Selly, ilustrează „niște probleme interioare” care nu sunt simple.

Vlogger-ul Selly a combătut comentariile jurnalistului cu o piesă în care spune cum face el banii – VIDEO

Selly a răspuns criticilor jurnalistului Cristian Tudor Popescu legate de achiziția unei mașini de 70.000 de euro, prin intermediul unei noi piese lansate împreună cu ceilalți memmbri ai trupei 5GANG. După ce gazetarul a declarat că vloggerul nu are decența consumului, tânărul de 18 ani i-a explicat, ironic, cum își câștigă el banii.

De asemenea, la Bacalaureat 2020, Selly a venit la volanul unei Dacii „tunate”, făcând afirmații ironice la adresa gazetarului, cunoscut pentru stilul său frugal, care include și deplasarea cu o Dacie 1310.

Câți bani face vloggerul SELLY într-o singură zi din YouTube / Suma are multe zerouri în coadă

Selly (Andrei Șelaru) este cel mai cunoscut vlogger din România, cu o comunitate de peste două milioane de oameni.

„Puștiul” Selly a distribuit primul său vlog pe YouTube în urmă cu șapte ani, folosind o cameră video pe care, între timp, a donat-o unui alt împătimit de vlogging.

În 2019, Selly și 5Gang au lansat un film și numeroase piese, care au devenit foarte populare.

În prezent, contul lui Selly are 2,5 milioane abonați.

Selly e pe picioarele lui de la 14 ani și câștigă chiar și 4.000 DE DOLARI pe zi, dacă prinde un CPM (cost pe mia de vizualizări) din YouTube.

Inchide