JUDEȚUL VASLUI. Bărbat strivit de duba pe care o repara

Redactor:
Gândul
JUDEȚUL VASLUI. Bărbat strivit de duba pe care o repara
JUDEȚUL VASLUI. Bărbat strivit de duba pe care o repara

Un bărbat de aproximativ 32 de ani a fost prins sub duba pe care o repara, mierrcuri după-amiază, în localitatea Iana, din județul Vaslui. Autovehicululul era înmatriculat în județul Covasna.

Echipajele din cadrul Detasamentului de pompieri Barlad, ajunse imediat la fața locului, au acționat cu două autospeciale, reușind să extragă victima.

Din nefericire, medicul din echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui – substația Bârlad a fost nevoit să declare decesul acesteia.

Un șofer beat a reușit să facă două accidente în trei ore

Un şofer beat din judeţul Neamţ a făcut două accidente în numai trei ore. După primul accident, în care etilotestul a indicat 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, a refuzat să i se ia sânge şi a urcat la voln din nou, fără permis.

Marţi seara, poliţiştii din Neamţ au fost sesizaţi despre un accident, iar la scurt timp au găsit în trafic maşina implicată. Pentru că şoferul a refuzat să oprească, a fost urmărit, fiind prins pe o altă stradă, unde a intrat într-o maşină parcată.

Alcoolemie 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat

Pentru că mirosea a alcool, bărbatul de 53 de ani din Piatra Neamţ a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Dus la un centru de permanenţă din Piatra Neamţ, acesta a refuzat recoltarea de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Accident frontal între 2 tramvaie în București

Tot în decursul zile de azi, în București a avut loc un accident în care două tramvaie s-au ciocnit frontal în Capitală, la intersecția dintre Șoseaua Olteniței și Giurgiului.

Vatmanul tramvaiului liniei 7, care se deplasa pe sos Oltenitei catre sos. Giurgiului, nu ar fi schimbat macazul si a intrat in coliziune frontală cu tramvaiul liniei 11 care circula regulamentar, către Șoseaua Viilor.

În acest caz, niciunul dintre vatmanii implicați nu a consumat băuturi alcoolice, fiind testați de polițiștii rutieri.

Inchide