Klaus Iohannis merge la un spital unde sunt internate victime ale incendiului din club

Redactor:
Adelina Dragomir
Klaus Iohannis merge la un spital unde sunt internate victime ale incendiului din club
Președintele Klaus Iohannis va merge, sâmbătă, în jurul orei 11.00, la unul dintre spitalele din Capitală unde sunt internate vicitime ale incendiului produs în Clubul Colectiv și soldat cu 27 de morți și aproximativ 200 de răniți, au precizat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Administrația Prezidențială a precizat că președintele va merge sâmbătă la Spitalul Floreasca, unde sunt internate victime ale incendiului de la Clubul Colectiv.

Ulterior, președintele Iohannis va avea o întâlnire de lucru cu vicepremierul Gabriel Oprea și cu secretarul de stat Raed Arafat.

Președintele Klaus Iohannis a declarat că este „cutremurat și profund îndurerat” de tragicul eveniment din Capitală, adăugând că este un moment trist pentru națiune și pentru el personal și că în aceste momente transmite întreaga compasiune familiilor afectate de tragedie.

„Sunt cutremurat și profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs în această seară în centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toți, pentru națiunea noastră și pentru mine personal. În aceste momente dureroase, îmi exprim întreaga compasiune și solidaritate față de familiile celor afectați de această tragedie” spune președintele Klaus Iohannis, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

El le mai transmite familiilor afectate de tragicul incendiu din Capială sprijin și îi roagă să aibă încredere că instituțiile statului fac tot ceea ce este posibil pentru a limita efectele „catastrofei”.

„Totodată, asigur familiile afectate de acest eveniment zguduitor de întregul sprijin al celor implicați în operațiunile de salvare și îi rog să aibă încredere că instituțiile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei să fie cât mai limitate. Vă chem pe toți să fim alături de familiile îndurerate și să dăm dovadă de solidaritate și de compasiune”, mai spune președintele.

Inchide