Legătura dintre cel mai periculos traficant de droguri din România și asasinarea lui Emi Pian. Cine era, de fapt, tânărul care a înfipt cuțitul în fostul lider interlop (EXCLUSIV)

Redactor:
Andrei Dumitrescu

Procurorii DIICOT care l-au capturat pe Cristian Marian Bejan, considerat cel mai periculos traficant de droguri din România după ce s-a dovedit că a pus la cale numai puțin de patru crime, au descoperit că acesta are legătură inclusiv cu asasinarea liderului interlop Florin Mototolea, zis Emi Pian. Pe lângă faptul că traficantul reușise să se impună în cluburile de noapte, unde își vindea stupefiantele, acesta se ocupa și de cămătărie, afacere în care intrase în concurență directă cu liderii clanului Pian. 

Cunoscut în lumea interlopă sub numele de Emi Pian, Florin Mototolea a fost liderul unuia dintre cele mai cunoscute clanuri din țară. Gruparea pe care Mototolea o preluase de la tatăl său, legendarul Nicolae Duduianu, zis Pian, se specializase în infracținuni de cămătărie. Membrii grupării obișnuiau să-i împrumute cu dobândă pe jucătorii de barbut, iar acest obicei a generat, de altfel, conflictul pe care Emi Pian l-a avut cu Richard Gheorghe, membru al clanului Rinu, un personaj relativ nou pe piața cămătarilor din Capitală.

În timp ce anchetau activitatea infracțională a lui  Cristian Marian Bejan, procurorii DIICOT au stabilit că, pe lângă proxenetism și trafic de droguri, acesta se apucase și de cămătărie, afacere pe care o gestiona împreună cu un clan din sectorul 2, cunoscut sub numele de Rinu.

Ori, în noaptea de 3 spre 4 august, Emi Pian a avut un conflict cu doi tineri care, la fel ca și el, veniseră să-i împrumute pe jucătorii strânși la o „gală” de barbut.

Cei doi, Richard Emanuel Gheorghe și Ciprian Napi sunt tocmai „lupii” tineri ai clanului Rinu, despre care anchetatorii au descoperit că se afla în slujba lui Bejan, un lider interlop despre care s-a probat faptul că obișnuia să-și lichideze concurența.

În acest sens, anchetatorii antimafia susțin că, începând cu anul 2012, Bejan a pus la cale numai puțin de patru crime la comandă, care, însă, au eșuat, în sensul în care deși au fost grav rănite, victimele au reușit să supraviețuiască.

Prima dată când a pus la cale asasinarea unui om, acesta se afla pe teritoriul Elveției, unde coordona o rețea de prostituție. Victima a fost atunci un proxenet albanez.

În 2015, Bejan ar fi pus la cale a doua încercare de asasinat. A fost vorba despre liderul unui grup de bodyguarzi, care ofereau servicii de pază în cluburile de noapte și care făceau concurență oamenilor agreați de el. Bărbatul a fost, însă, salvat în urma eforturilor făcute de medici.

Emi Pian, omorât de partenerii de afaceri ai lui Cristian Bejan

Patru ani mai târziu,în 2019, un alt interlop l-ar fi bătut pe unul dintre oamenii săi de bază. Furios, acesta a ordonat imediat uciderea bărbatului. Lovit cu bare de fier și înjunghiat cu cuțitele, omul a scăpat ca prin  minune.

A patra victimă a fost Marius Alecu, zis Bebino, unul dintre liderii grupării Sportivilor. Acesta îl denunțase pe Bejan și urma să dea o declarație în fața procurorilor. Ca urmare, conform procurorilor DIICOT, Bejan a decis că trebuie omorât și a vorbit cu niște locotenenți de-ai săi din zona Tei Toboc, cunoscuți ca și cuțitari.

Aceștia l-au ademenit pe Bebino în zona lor, sub pretextul unui grătar, după care l-au atacat cu săbii, cuțite și bâte. Plin de răni și fără două degete, bărbatul a reușit, însă, să scape cu viață.

Șapte luni mai târziu, Emi Pian a fost și el înjunghiat, tot de persoane apropiate grupării lui Bejan, însă, spre deosebire de primele patru situații, de această dată victima a murit după ce a făcut infarct din cauza hemoragiei.

 

 

 

 

Un nou transfer istoric între Gigi Becali şi Gheorghe Hagi. FCSB dă marea lovitură în...
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a serii
FOTO. Cum arată acum Julia Chelaru! Transformarea incredibilă a fostei cântărețe din trupa Exotic
9 din 10 oameni NU POT rezolva acest exercițiu. Tu ce raspuns vezi?
Avea un viitor luminos în față, dar totul s-a năruit într-o secundă! Drama tânărului de...
Donald Trump, discurs ULUITOR la plecarea din Casa Albă: 'Ne vom întoarce'
Joe Biden a lansat un mesaj ascuns în site-ul Casei Albe: „Dacă citeşti acest lucru,...
BANCUL ZILEI – Șmecher de Dorobanți
Miile de oi înecate după eşuarea navei Queen Hind, descoperite într-o groapă în judeţul Tulcea
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a serii
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Este dovada CĂLĂTORILOR în TIMP? O descoperire recentă provoacă o CONTROVERSĂ de proporții
Două zone din România, pe lista destinațiilor de vacanță recomandate de New York Times
Robert Turcescu îl umilește public pe Nicușor Dan. Ce poezie i-a scris: „Roagă-te la liturghie...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
De ce au murit, de fapt, bătrânii din Norvegia vaccinații anti-COVID. Valeriu Gheorghiță a dezvăluit...
Lipsa de zinc slăbește imunitatea și te expune riscului de infecții. Care sunt semnele alarmante?
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide