MĂRTURII CUTREMURĂTOARE. Traumele unei tinere care a fost violată în parc, în plină zi, pe vremea când avea 17 ani: „Așa eram îmbrăcată. Vreau să se înțeleagă că nimeni nu și-o cere”

MĂRTURII CUTREMURĂTOARE. Traumele unei tinere care a fost violată în parc, în plină zi, pe vremea când avea 17 ani: „Așa eram îmbrăcată. Vreau să se înțeleagă că nimeni nu și-o cere”
Povestea unei tinere violate în plină zi
Publicat: 04/06/2020, 16:29
Actualizat: 06/04/2021, 22:00

O tânără a spus povestea îngrozitoare a unei prietene care a fost violată la vârsta de 17 ani, într-un parc, în plină zi. Fata care și-a dorit să-și păstreze anonimatul a mărturisit prin ce traume a trecut după acea întâmplare și a trimis o fotografie cu îmbrăcămintea pe care o purta pentru a evidenția faptul că nu numai hainele provocatoare pot atrage atenția oamenilor lipsiți de scrupule.

„Am primit acest mesaj de la o prietenă. M-a rugat să îi spun povestea mai departe, ca să se înțeleagă că NIMENI nu >. N-am să-i fac numele public, în semn de respect. Povestea devine puțin grafică și dură, dar poate așa o să înțeleagă mai mulți cum stă treaba”, scrie Ioana Matache pe Facebook.

Prietena tinerei a povestit că se afla în parc în plină zi când un bărbat a bruscat-o și a târât-o într-o zonă izolată:

„Deci, că să nu o iau pe ocolite, am fost violată de un tip, habar n-am cine era, pe când aveam 17 ani. În parc, ziua, cu copii, părinți și paznici pe aleile parcului. Tipul mergea pe bicicletă și s-a oprit pentru a mă întreba cât era ceasul. O să-ți trimit o poză exact cu hainele pe care le purtam în acel moment: blugi, tricou și balerini, asta că să fie clar cu chestia asta pe care mulți o zic cu „cerutul”. În momentul în care mi-am continuat drumul, s-a pus cu tot cu bicla în fața mea și mi-a blocat accesul. Fiind mai mare și având mai multă forță decât mine, m-a bruscat și m-a apucat de mâna cu forță, moment în care și-a scos mădularul din pantaloni și s-a folosit de forță că să îl ating. Am înțepenit că un iepure pe mijlocul drumului înainte să fie lovit de o mașină.
Și asta nu este tot.
A început să mă târască după el până într-o zonă izolată a parcului în care mă aflăm, până am ajuns după un zid. A început să pună mâna pe mine, să tragă de blugii mei să-i dea jos de pe mine, și încă multe altele. În momentul în care am scăpat de acest instinct de a îngheța, am început să strig că nu vreau și să plâng, și el a comentat că “lasă, că o să-ți placă” cu un rânjet diabolic. Când a vrut să și-o bage în mine, am urlat ca lupul, și am urlat atât de tare încât și el s-a speriat și a fugit cu pantalonii în vine. Sângeram, se fortase în mine. Nimeni nu a venit după mine”, a povestit tânăra.

„Din cauza asta am avut o tentativă de suicid cu somnifere, dar care n-a mers”

Tânăra a descris și reacția părinților care a marcat-o psihic:

„Am reușit să fug acasă tremurând mai rău ca un câine. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă spăl pe mâini și acolo jos, am folosit și spirt și am început să urlu de durere. Părinții au văzut că nu sunt bine și le-am povestit. Știi care a fost reacția lor? >. Și asta îmi este repetat de 3 ani. I-am implorat să mă ducă la ginecolog din cauza durerilor și a sângerării, au refuzat cu vehemență, ca să nu afle lumea de rușine. Aveam o frică teribilă că aveam să rămân însărcinată și că aveam să fiu forțată să păstrez sarcina”

După întâmplare, tânăra a rămas cu sechele și cu trauma psihice:

„Am ajuns o frigidă din cauza experienței, nu pot folosi tampoane interne la menstruație pentru că ajung să am flashback-uri ale durerii de atunci, nu mă mai pot dezbracă la cabine de proba pentru că încep să plâng. Am ajuns să am coșmaruri în care bărbați din viața mea care și-ar da viața pentru mine mă batjocoresc în același mod(tată, prieteni etc.). Am ajuns să-mi fie frică de propriul tată și să-l urăsc din cauza acelui nenorocit, deși tatăl meu nu știe ca îl urăsc, ar muri de inima să audă asta. Nici plângere la poliție nu am făcut tocmai din același motiv. L-am mai văzut pe tip de 2 ori în 3 ani, momente în care am vrut să mor, să mă lovească o mășină și să rămân acolo. Din cauza asta am avut o tentativă de suicid cu somnifere, dar care n-a mers. M-am trezit 18 ore mai târziu. Nici nu mai pot dormi noaptea fără somnifere, tocmai din cauza că dacă nu mă scufund într-un somn adânc, am coșmaruri. Nu mai am încredere în nimeni și în special în bărbați de atunci, indiferent cât de mult demonstrează că sunt de încredere. Cred că până acum am refuzat 5 relații din cauza asta.

(hainele din poză sunt cele pe care le purta când s-a întâmplat totul)”, este mesajul tinerei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o...
Muncă până la moarte. Raportul real dintre speranța de viață și vârsta de pensionare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Ziua în care România şi-a făcut cei mai puternici aliaţi