Milionarului britanic Andrew Tate nu-i priește după gratii: „Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni noaptea”

Milionarului britanic Andrew Tate nu-i priește după gratii: Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni noaptea
Publicat: 24/01/2023, 16:45
Actualizat: 24/01/2023, 16:46

Andrew Tate nu mai suporta condițiile din închisoare, spunând că singurii camarazi de suferință sunt doar gândacii și ploșnițele de pe lenjeria patului din celulă. Iată ce e-mail le-a trimis fanilor săi!

Andrew Tate nu mai suportă condițiile din închisoare, amintind de „gândacii, păduchii și ploșnițele de pat”, cu care își împarte celula în timp ce stă în închisoare sub acuzația de viol și trafic de persoane.

Acesta le-a trimis un mesaj urmăritorilor săi, intitulat: „Primul meu e-mail din închisoare”.

Acum, cunoscut de o lume întreagă, Andrew Tate, care a fost arestat luna trecută sub suspiciunea de trafic de ființe umane, viol și formarea unui grup de crimă organizată pentru exploatarea femeilor, se plânge și că celula lui „nu are lumină”.

Mesajul lui despre condițiile din închisoare a venit după ce instanța română a decis că trebuie să rămână acolo încă o lună.

El a precizat și că va continua să trimită e-mailuri pe care le-a numit „lecțiile sale zilnice din închisoarea nedreaptă”.

„Aruncat în interiorul unei celule fără lumină. Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte.

Când gardienii mă aduc în și dinspre sala de judecată, rămân absolut respectuos. Ei încearcă să reverse ura în inima mea, dar nu au cum să mă doboare.”, se arată în emailul trimis de Andrew.

Tate îi menționează de mai multe ori pe paznicii închisorii, spunând că „știu că sunt nevinovat” și „își îndeplinesc doar meseria deoarece au familii de hrănit”.

„Marii revoluționari suferă din cauza închisorii pe nedrept”

Feed-ul Twitter al lui Tate a continuat să posteze, deși nu este clar dacă Tweeturile sunt de la el sau de la unul dintre reprezentanții săi.

El a postat recent pe Twitter că acum are voie să primească e-mailuri și și-a încurajat persoanele care îl urmăresc să-i trimită un e-mail.

„Marii revoluționari ai fiecărei generații suferă din cauza închisorii pe nedrept”, mai spune Andrew.

Împreună cu fratele său mai mic Tristan, și două românce, Luana Radu și Georgiana Naghel, Andrew a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, cei doi negând orice acuzație.

El este acuzat că a recrutat zeci de femei și le-a ținut în arest la domiciliu „ca pe niște prizonieri”, în timp ce le-a forțat să creeze conținut pornografic online pe camere web.

Procurorii români susțin că Tate a recrutat femeile pe platformele de socializare și apoi le-a ademenit în proprietatea sa din București, mărturisindu-și în mod fals dragostea și intenția de a se căsători cu ele, potrivit Dailymail.

Constantin Ioan Gliga, unul dintre avocații apărării, a declarat pentru presa română: „Practic, în acest moment frații Tate sunt arestați pentru o infracțiune de opinie, pentru ceea ce au spus, la un moment dat, în mediul online și nu pentru ceea ce au făcut de fapt în viața lor privată”.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase