Mircea Badea a câștigat iar la pariuri! A mizat decisiv pe un meci din Premier League

Redactor:
Mihai Georgescu
Mircea Badea a câștigat iar la pariuri! A mizat decisiv pe un meci din Premier League
Mircea Badea a câștigat iar la pariuri! A mizat decisiv pe un meci din Premier League

Mircea Badea, realizatoriul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3, a dat din nou lovitura la pariuri.

Prezentatorul tv a câștigat peste 7.000 de lei duminică, după ce a pariat o sumă deloc de neglijat pe un meci din Premier League.

Mircea Badea a pariat 2.359 de lei pe duelul Tottenham-Leicester din Premier League, câștigat de echipa lui Jose Mourinho cu 3-0.

Mircea Badea a pariat că în meci vor fi cel puțin 13 cornere, iar pariul său s-a dovedit câștigător.

Arbitrul a dictat nu mai puțin de 17 lovituri de la colțul terenului. Mircea Badea și-a făcut un obicei, de-a lungul anilor, din a publica biletele sale câștigătoare la pariuri pe rețelele de socializare.

Dincolo de fotbal, Mircea Badea pariază pe tenis și sporturi de contact.

CE SALARIU ARE MIRCEA BADEA. Prezentatorul câștigă o sumă fabuloasă

Mircea Badea s-a dat de gol cu privire la salariul pe care îl câștigă lunar ca prezentator la emisiunea „În Gura Presei”.

Badea a scris pe rețelele sociale că a plătit 8911 lei TVA pe luna noiembrie, ceea ce înseamnă că venitul lui ajunge la 40.000 de lei , potrivit Cancan.ro.

Prezentatorul a postat pe instagram cât a plătit TVA în luna noiembrie: „Atâtica a fost doar tva-ul luna asta”, a scris Mircea Badea.

Internauții s-au grăbit să-i calculeze salariul în funcție de TVA  și au ajuns la concluzia că prezentatorul ar câștiga fabuloasa sumă de  40.000 de lei.

Mircea Badea, doborât de problemele de sănătate?

În septembrie 2019, Mircea Badea a apărut la Antena 3 afectat de o problemă de sănătate, lucru semnalat și de Mihai Gâdea. De afecțiunea respectivă suferă tot mai mulți români.

Mircea Badea, invitat la „Sinteza Zilei” de luni seara, a mărturisit că suferă de alergii în ultima perioadă de timp.

El a strănutat des în timpul emisiunii și a ținut o batistă la nas. Îngrijorat, Gâdea l-a întrebat dacă această alergie nu-l afecta de obicei primăvara, moment în care Badea a spus: „Păi și nu e primăvară? Puteam să zicem că e”.

Tot mai mulți români sunt afectați, în această perioadă, de ambrozie. Datele Ministerului Mediului arată că aproximativ 482.000 persoane suferă de alergie la ambrozie în România.

Inchide