Mircea Badea, reacție după ce DGSPMB a cerut tuturor spitalelor să primească pacienți infectați cu coronavirus. “Nu am văzut în lumea civilizată să existe…” Ce l-a deranjat pe prezentatorul TV

Mircea Badea, reacție după ce DGSPMB a cerut tuturor spitalelor să primească pacienți infectați cu coronavirus. “Nu am văzut în lumea civilizată să existe...” Ce l-a deranjat pe prezentatorul TV
Mircea Badea, reacție acidă după demisia lui Ludovic Orban: „Mandolină, o formă de viață bizară și iresponsabilă”
Publicat: 15/10/2020, 10:40

Direcţia Generală de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti (DGSPMB) a cerut tuturor spitalelor din Capitală să fie pregătite să interneze bolnavi de coronavirus. Unii conducători de unități medicale nu au primit deloc bine solicitatea, iar Mircea Badea nu le înțelege deloc atitudinea.

Potrivit unei decizii luată de DGSPMB, toate spitalele din Capitală trebuie să se reorganizeze rapid în așa fel încât să poată prelua pacienții infectați cu coronavirus.

Mircea Badea a oferit și o reacție după cererea DSP, iar cei vizați au fost conducătorii spitalelor care nu privesc cu ochii buni situația. Prezentatorul de la Antena 3 nu le înțelege deloc atitudinea, mai ales că lucrurile în România încep să devină critice, numărul de cazuri noi crescând alarmant cu fiecare zi care trece.

DSP Bucureşti cere tuturor spitalelor din Capitală să se pregătească de internarea bolnavilor COVID-19. Am văzut o reacţie foarte puternică de la unii conducători de unităţi medicale că, vai de mine, cum să facem aşa ceva. Din ce ştiu eu, şi chiar mă preocup să ştiu, eu nu am mai auzit în lumea civilizată să existe spital COVID-19 şi spital non-COVID-19. Nu am mai auzit în lumea asta, din care facem parte cică.

Sigur că acum DSP Bucureşti cere tuturor spitalelor din Capitală să se pregătească de internarea bolnavilor COVID-19 dintr-un motiv foarte simplu. Nu e vorba despre o strategie medicală. Nu, cuvântul strategie trebuie exclus din vocabularul limbii române, nu există strategie. Pentru strategie trebuie creieri, circumvoluţiuni. Nu există asta! Există doar reacţie! E o singură cauză pentru care DSP cere asta spitalelor. Sunt prea mulţi! E foarte simplu!„, a declarat Mircea Badea la emisiunea “În Gura Presei”.

Mircea Badea, îngrijorat. Ce comunicat a dat DGSPMB

Urmare a situației epidemiologice existente create de evoluția pandemiei COVID-19 și a numărului insuficient de paturi dedicate pacienților pozitivi cu virusul SARS-CoV-2 din cadrul unităților sanitare de fază I, fază II și suport COVID-19, să solicităm să întreprindeți cu celeritate demersurile necesare pentru reorganizarea unităților sanitare cu paturi aflate în subordinea dumneavoastră în vederea creării unor circuite pentru internarea pacienților COVID-19 pozitivi cu respectarea tuturor prevederilor legale în vigoare”, au transmis reprezentanții DGSPMB către spitale.

ŞOC! O mare sportivă a României, înfometată şi abuzată în secret: "Mi-a pus mâna pe...
Cam nefiresc! Ce cadou ciudat le-a dat Alina Sorescu fiicelor ei, de Moș Nicolae
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Dieta împotriva inflamației. Alimentele care luptă cu îmbătrânirea, durerea și bolile cronice
Ion Țiriac, ce lovitură! Și-a vândut una dintre cele mai sclipitoare și scumpe afaceri
O pandemie ascunsă? Boala care ucide mult mai mulţi oameni decât se credea
O bancă din ROMÂNIA vinde un SUV BOMBĂ. Are dotări și un LOOK incredibile
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
Mărturia primului român infectat cu tulpina Omicron: vecinii nu-l lasă să deschidă fereastra
Cam nefiresc! Ce cadou ciudat le-a dat Alina Sorescu fiicelor ei, de Moș Nicolae
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
CUM s-au bucurat MICUȚII de cadourile de la MOȘ Nicolae! Video
TOP 3: Cele mai bune filme de comedie din istorie
Vestea ȘOC a momentului în România: A murit... Un sfârșit cumplit
Legea certificatului verde din România se modifică complet! Alexandru Rafila a decis. Se schimbă forma
Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...