Musk afirmă că îi va permite lui Trump să revină pe Twitter

Musk afirmă că îi va permite lui Trump să revină pe Twitter
Elon Musk / Sursă Foto: Profimedia
Publicat: 10/05/2022, 22:29

Miliardarul american Elon Musk a afirmat, marți, că va debloca contul de Twitter al fostului președinte al SUA, Donald Trump, dacă acordul prin care urmează să cumpere rețeaua socială va fi finalizat, relatează CNN.

Magnatul american a spus că decizia de a-l bloca pe Trump pe Twitter în ianuarie 2021, după evenimentele de la Capitoliu, a fost o “greșeală”.

„Nu cred că a fost corectă blocarea lui Donald Trump, cred că a fost o greșeală. Voi anula acea interdicție permanentă. Vreau, totuși, să spun că nu dețin încă Twitter, așa că acesta nu este un lucru care se va întâmpla cu siguranță pentru că, dacă nu voi fi proprietarul Twitter?

Fără blocări permanente de conturi

Dar părerea mea, și Jack Dorsey (n. red. – cofondatorul Twitter) e de acord cu ea, este că nu ar trebui să avem blocări permanente de conturi”, a spus Musk.

Donald Trump a comentat, anterior, cu privire la subiect, spunând că nu s-ar întoarce pe Twitter nici dacă contul său ar fi deblocat pentru că „platforma a devenit foarte plictisitoare”.

Donald Trump a fost blocat permanent pe Twitter după evenimentele din 6 ianuarie 2021, când și-a îndemnat susținătorii să atace clădirea Capitoliului, acolo unde Congresul valida victoria lui Joe Biden în alegerile prezidențiale din 2020.