Nono Semen, un cunoscut DJ de la DigiFM, suspect de coronavirus. “Durerile au devenit greu de suportat, am făcut febră 39!” Care a fost rezultatul testului

Nono Semen, un cunoscut DJ de la DigiFM, suspect de coronavirus. “Durerile au devenit greu de suportat, am făcut febră 39!” Care a fost rezultatul testului
Nono Semen, un cunoscut DJ de la DigiFM, suspect de coronavirus. “Durerile au devenit greu de suportat, am făcut febră 39!” Care a fost rezultatul testului
Publicat: 02/09/2020, 11:19

Nono Semen, un cunoscut DJ de la DigiFM, a ajuns de urgență la spital, fiind suspect de coronavirus. Omul de radio avea dureri mari, era super obosit și aproape că-și pierduse gustul. Simptome clare ale COVID-19. Din fericire, testele la care a fost suspus au arătat că bărbatul nu a contractat teribilul virus.

Nono Semen a aflat rezultatul abia după 36 de ore, perioadă în care, normal, nu a avut deloc liniște. Acesta a povestit pe o rețea socială calvarul prin care a trecut și i-a îndemnat pe toți românii să respecte normele de distanțare socială și să se protejeze corespunzător.

DJ-ul a ajuns la spitalul Sfântul Pantelimon cu dureri îngrozitoare. Acolo a fost supus mai multor teste pentru coronavirus, dar și radiografii. Din fericire, acum se simte mai bine și a ținut să le mulțumească tuturor persoanelor care i-au fost alături în ultimele zile.

Și voi tot în weekend? Tot la mare, tot la soare? Haideți să vă spun cum e al meu.

Joi seară am început să am dureri în gât. Vineri dimineață deja mă dureau capul, gâtul si tot corpul. Cu greu m-am dat jos din pat și am reușit să fac emisiunea cu colegul Ramon. Cei care mă știu pe radio și-au dat seama că n-am fost în apele mele, dar și-așa am dus-o cum am putut până la capăt. Apoi lucrurile s-au înrăutățit. Dureri mai mari, stare generală proastă. Am programat un test Covid pentru ziua de luni (cel mai devreme posibil) pentru a putea merge la medic. În perioada asta nu te consultă nimeni într-o așa stare fără un test în prealabil.

În noaptea de vineri spre sâmbătă am făcut febră 39, iar durerile au devenit greu de suportat. Dimineață, surpriză. 80-90% din miros nu mai e! Nu m-am panicat, dar am decis ca e timpul sa ajung la medic. Am sunat la 112, le-am dat toate detaliile, au trimis ambulanța pregătită pentru suspiciune Covid”, a scris Nono Semen.

Nono Semen: “Am ajuns cu ambulanța la spital!”

Ambulanțierii, foarte ok si profi. Mi-au spus că am făcut bine că am procedat asa, dând multe detalii, pentru că au mulți colegi internați după ce au mers echipați nepotrivit la pacienți care au mințit despre simptome sau au ascuns c-au avut contact cu infectați. Era ziua lor liberă. Au ales să vină la muncă pentru că, spun ei, nu mai are cine. Am ajuns cu ambulanța la spitalul Sfântul Pantelimon, unde am făcut și pozele. Aici m-au dus pe urgențe Covid, mi-au recoltat probe: sânge, exudat nazal si faringian și mi-au pus o perfuzie cu dexametazonă (sper sa nu spun prostii) și paracetamol. Au urmat și două radiografii, la plămâni și sinusuri, care arată ok si asta a fost.

M-au anunțat că mă sună duminică dimineață (adică azi) să-mi dea verdictul, iar apoi mi-au spus că pot pleca acasă!

Sunteți siguri?, i-am întrebat. Au zis foarte relaxați că da, pentru că nu au locuri la izolare. Am semnat că mă autoizolez și asta fac de ieri de la prânz. Stau în casă și aștept. N-a sunat încă nimeni. I-am sunat eu, au zis ca n-au venit rezultatele.

Între timp i-am apelat pe toti cei cu care m-am vazut saptămâna asta, nu sunt mulți, pentru că cea mai mare grijă a mea acum e să fie ei ok. Cu o singură excepție (cineva care are o ușoară durere în gât și de cap), toată lumea e bine. Și acasă la fel.

Cam asta e situația la ora asta. Aștept rezultatul testului. Pozitiv sau negativ, mâine dimineață, de la 7.00 la 10.00 ne auzim oricum la emisiune. Pe un ton optimist si pozitiv, orice ar fi!

Stau închis la mine-n cameră. Am baie proprie, separată de restul casei, mâncarea o primesc la ușă, deci nu mă plâng. Camera asta îmi e acum și dormitor, și studio, și sală de tratament. Cel puțin pentru încă o zi. Apoi, vedem…

Sănătate multă și aveți grijă de voi!”, este mesajul cunoscutului DJ de la DigiFM. .

A așteptat 36 de ore pentru a primi rezultatul testului pentru coronavirus

Later Edit:

După 36 de ore de stat ca pe jar, habemus rezultat… NEGATIV! Numai ce am închis cu doamna doctor care m-a sunat de la spital, am rugat-o să-mi trimită rezultatul și pe email, l-am primit, iar acum îl am în față și vă confirm.

Au fost două zile și două nopți foarte grele, complicate, apăsătoare. M-ați copleșit cu mesajele și încurajările voastre după ce v-am povestit aici toată “aventura”.

Vă spun din toată inima: moralul meu era foarte jos, era chiar împrăștiat pe jos până la postarea asta. Pur și simplu mi-ați dat o doza imensă de curaj și optimism. Acum, după aflarea rezultatului și după valul de BINE venit dinspre voi, aș desface o șampanie în cinstea dragilor de voi, dacă ar fi bună caldă (încă mă doare gâtul) și dacă i-aș simți gustul.

Vă mulțumesc, vă iubesc și vă îmbrățișez cald pe fiecare!”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Ea este noua iubită a lui CRBL! Și-a găsit alinarea în brațele unei puștoaice, după...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Din ce face bani presupusul iubit al Simonei Halep? Are 57 de ani şi o...
DUREROS! Semnele cu care a rămas Oana Lis după CANCERUL DE PIELE
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai...
El este bărbatul ucis cu sânge rece în Crângași! Cei doi ucigași l-au snopit în...
Noi ajutoare pentru români! Ministrul Muncii a anunțat două proiecte în valoare de 85 de...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Volkswagen renunţă la planul de a trece la maşini complet electrice. Gigantul german este surprins...
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Marele actor a încetat din viață din cauza unui stop cardio-respirator. Moartea lui a îndoliat...
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Un tablou de Monet, vândut cu aproape 35 de milioane de dolari la o licitație
×