O româncă însărcinată a fost răpită din Germania și dusă în Portugalia, unde a fost forțată să se prostitueze

O româncă însărcinată a fost răpită din Germania și dusă în Portugalia, unde a fost forțată să se prostitueze
O româncă însărcinată a fost răpită din Germania și dusă în Portugalia / Sursă FOTO: Pixabay - Ilustrativ
Publicat: 28/01/2022, 20:16

O femeie din România a trăit pentru câțiva ani o viață groaznică, mai întâi în Germania, apoi în Portugalia. Ea a fost răpită în perioada în care era însărcinată și a fost dusă în Peninsula Iberică, unde un cuplu de români a forțat-o să se prostitueze.

Când avea 20 de ani, tânăra a fost răpită de un cuplu de români din Germania, pentru a o exploata apoi sexual în Guimarães, Fafe și Lousada. Aceasta a fost obligată ani întregi să se prostitueze și nici după ce a rămas însărcinată nu a fost lăsată să plece.

Potrivit publicației Digital Luso, Bobi Ciurariu, 43 de ani, și Mihaela Niculae, 30 de ani, sunt cei doi români care au adus victima în Portugalia. Aceasta s-a născut în România, dar la vârsta de 18 ani a fost dusă în Germania, unde s-a prostituat în case particulare, cluburi sau chiar pe stradă.

La vârsta de 20 de ani, când era însărcinată, aceasta a fost dusă în Portugalia de cei doi, cu scopul de a o exploata. Fata a fost plasată în locuri îndepărtate din Guimarães, Lousada și Fafe, unde lucra între orele 9 și 17, cu doar o oră și jumătate pauză de masă.

A fost forțată să stea afară în fiecare zi

Ea a fost forțată să stea afară, zi de zi, la soare, în frig și ploaie, solicitând un tarif de 10 euro pentru servicii sexuale. Aceasta reușea să câștige aproximativ 100 de euro pe zi, însă trebuia să predea banii cuplului, fiind atacată „cu pumnii, picioarele și bătută deseori cu un cablu electric”.

Totuși, cele mai dure bătăi le-a încasat atunci când a reușit să ia legătura cu familia sau alte persoane și a cerut ajutorul.

Poliția i-a reținut pe cei care o obligau pe româncă să se prostitueze, stabilindu-se măsura arestului la domiciliu și predarea pașaportului, dar și obligația de a plăti victimei suma de 10.000 de euro. Ulterior condamnării, cuplul nu a mai fost văzut niciodată și nu se știe unde se află în acest moment.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase