Poliția s-a autosesizat în cazul femeii bătute de Fane Vancică. A fost deschis un dosar pentru lovire și alte violențe

Publicat: 30/08/2022, 12:00
Actualizat: 30/08/2022, 13:12

Polițiștii bucureșteni ai Secției 16 s-au sesizat din oficiu după ce, în spațiul public, au apărut imagini în care cunoscutul interlop Fane Vancică lovește o femeie. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.   

”Încă din cursul zilei de ieri, 29 august a.c., polițiștii Secției 16 s-au sesizat din oficiu și au demarat verificările în vederea depistării persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, a anunțat, marți, Poliția Capitalei.

Cercetările vin după ce Fane Vancică a fost filmat în timp ce îi dă unei femei picioare în cap, în stomac și în spate și aruncă apă și gheață din frapieră pe ea, în timp ce o înjură și o pune să stea în patru labe. În timpul agresiunilor, Vancică este urmărit de mai multe persoane prezente în cameră, care nu iau nicio măsură și participă pasiv la evenimentele șocante.

Filmarea a apărut luni seară, pe un site de socializare, iar în imagini, Fane Vancică lovește o femeie despre care se înțelege că ar fi una dintre amantele sale. Liderul interlop este filmat de o altă persoană în timp ce o lovește pe femeie cu picioarele atât în cap, cât și în abdomen și coloana vertebrală, iar de față sunt și doi copii.

Vancică: „Am avut impresia că se uită la un prieten”

Legat de apariția acestor imagini, Vancică a făcut un live în care a încercat să explice cum s-a ajuns în această situație.

„Cred că şi duşmanii mei se uită la mine. Haideţi încă 700 de oameni să facem 10.000 de oameni şi să vorbim. Până atunci nu spun nimic. Eu zic să daţi un share să auziţi adevărul. Vai ce urmează… nu vă daţi seama. Asta e valoarea lui Fane Vancică. Haideţi să înceapă discuţia. În primul rând vreau să îmi cer scuze faţa de soţia mea, de Maria. Îmi iubesc prea mult soţia, îmi iubesc prea mult copiii ca să nu îmi cer scuze.

Orice bărbat care îşi permite să ţină o casă, două, trei mai are şi o amantă. Am avut o amantă, o am în continuare, am iubit-o foarte mult pe fata asta, am respectat-o foarte mult. Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed m-am luat de ea. Am ajuns acasă şi ne-am certat. Nu ştiu dacă aţi observat că eram beat, nu luasem nici pastilele, eram vai de capul meu. Vreau să îi spun că îmi cer mii de scuze. Într-o furie de gelozie s-a întâmplat. Încă o dată îmi cer scuze faţă de Mihaela şi faţă de copiii ei”, a spus interlopul.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Polițieiciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase