Polițiștii au ieșit în stradă. Și dau amenzi

Polițiștii au ieșit în stradă. Și dau amenzi
Publicat: 16/01/2013, 13:58
Actualizat: 30/07/2014, 00:59

Polițiștii au ieșit pe șosele și dau amenzi tuturor șoferilor care nu au mașina pregătită de iarnă.

Polițiștii au aplicat 712 sancțiuni contravențional, vineri, șoferilor opriți de filtrele rutiere instituite pentru verificarea în trafic a autovehiculelor din punct de vedere al echipării pentru sezonul rece.

————————————————————————————-

PLUS: ALERTĂ! Toți șoferii SUNT VIZAȚI de asta! Ce se va întâmpla ÎN URMĂTOARELE 10 ZILE și ce trebuie să faci ca să nu plătești

PLUS: ANUNȚUL Guvernului care LOVEȘTE TOȚI ROMÂNII care au mașini!

PLUS: Șoferii au dat năvală să își schimbe permisele fără a ști, de fapt, că aceasta este ADEVĂRATA MODIFICARE DIN CODUL RUTIER

PLUS: NU E DOAR PENTRU ȘOFERI! După ce vei vedea asta, vei avea o altă imagine DESPRE BENZINA CARE SE VINDE ÎN ROMÂNIA!

————————————————————————————-

Vineri, pentru prevenirea evenimentelor rutiere generate de condițiile meteorologice specifice sezonului rece, 1.182 polițiști (din care 455 polițiști de la rutieră, 698 polițiști de ordine publică și 29 polițiști din cadrul altor structuri) au acționat în filtre constituite în scopul verificării în trafic a autovehiculelor care nu sunt dotate cu anvelope de iarnă, lanțuri sau alte dispozitive antiderapante omologate.

Polițiștii au aplicat 712 sancțiuni contravenționale, dintre care 11 conducătorilor auto care au circulat pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheață sau polei fără a-și echipa automobilele cu anvelope de iarnă, zece sancțiuni contravenționale administratorilor de drumuri, iar 691 pentru alte abateri la normele rutiere.

În perioada 5 decembrie 2012 – 11 ianuarie, în filtrele rutiere au fost aplicate 15.092 de sancțiuni contravenționale, din care 15.047 conducătorilor auto (413 pentru lipsa anvelopelor de iarnă, 284 pentru lipsa dispozitivelor omologate și 14.350 pentru alte abateri), iar în 45 de cazuri li s-au aplicat sancțiuni contravenționale administratorilor drumurilor.

PLUS: „Șmecherul” din Craiova: „L-am lovit cu palmele peste față, gât și piept. Eu am fost provocat”. Avocatul cere eliberarea pentru că astfel de infracțiuni „au loc tot mai des”

PLUS: FILMUL CARE RĂZBUNĂ MILIOANE DE ȘOFERI: Un bărbat refuză să mai fie UMILIT în trafic și IA ATITUDINE contra acestui ȘMECHER CU AUDI. VIDEO EXCLUSIV

PLUS:VIDEO EXCLUSIV: Imagini în premieră cu ȘMECHERUL DE PARTID – cum se întinde acest șofer pe capota limuzinei șefului, ca să nu îi filmăm stroboscoapele!

PLUS: VIDEO: Șmecherul cu Bentley alb de la congresul PDL a băgat în spital un polițist de la Rutieră. Poliția: șoferul nu poate fi tras la răspundere penală în acest caz

Polițiștii rutieri, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, continuă activitățile preventive pentru combaterea evenimentelor rutiere grave.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase