„O durere de care nu vom scăpa niciodată”. Drama familiei celor patru spanioli care au murit în cumplitul accident din zona Hula Bradului, județul Sibiu. Pepe, Mari Carmen, Alicia și Cristina și-au pierdut viața din cauza unui șofer care a intrat pe contrasens

„O durere de care nu vom scăpa niciodată”. Drama familiei celor patru spanioli care au murit în cumplitul accident din zona Hula Bradului, județul Sibiu. Pepe, Mari Carmen, Alicia și Cristina și-au pierdut viața din cauza unui șofer care a intrat pe contrasens
Familia de spanioli care și-a pierdut viața într-un accident care a avut loc în județul Sibiu / Sursa foto: El Dia
Publicat: 12/12/2022, 14:38
Actualizat: 12/12/2022, 15:22

Pepe, Mari Carmen, Alicia și Cristina Rodriguez și-au pierdut viața în urma unui cumplit accident care a avut loc în zona Hula Bradului, județul Sibiu. Este „o tragedie pe care nu o vom depăși niciodată și cu care, de acum înainte, trebuie să învățăm să trăim”, a transmis familia celor patru.

Inițial, în accidentul de pe DN1, din zona Hula Bradului, județul Sibiu, au murit trei cetățeni spanioli, membri ai aceleiași familii, respectiv mama, tatăl și fiica de 21 de ani. Ulterior, și mezina familiei, în vârstă de 15 ani, a murit, după ce a intrat în comă, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Familia cuplului din Las Palmas de Gran Canaria și a celor două fete, de 21 și, respectiv, 15 ani, au transmis o scrisoare în care mulțumesc pentru sprijinul primit „din partea tuturor oamenilor buni din toate colțuri lumii”.

Vă recomandăm să citiți și: Ele sunt surorile din Spania moarte împreună cu familia lor în accidentul din Sibiu

„O durere de care nu vom scăpa niciodată și cu care, de acum înainte, trebuie să învățăm să trăim”

„Nu trebuie să explicăm în cuvinte prin ce trece familia noastră în această încercare căreia trebuie să-i supraviețuim, pentru că știm că fiecare dintre voi a simțit asta ca fiind încercarea lui.

De asemenea, nu există cuvinte pentru a mulțumi pentru dragostea enormă care ne-a înconjurat în aceste zile. Inimile noastre au simțit mângâierea fiecărei rugăciuni, gânduri, emoții și lacrimi vărsate pentru Pepe, Mari Carmen, Alicia și Cristina. Suntem mișcați și copleșiți de atâta dragoste și este mai mult decât o mică consolare să vedem cum viața dragilor noștri îngeri nu a fost în zadar, că amintirea, zâmbetul și munca lor vor rămâne în memoria multora.

Lista noastră de mulțumiri este infinită pentru că, așa cum spunem, ne-am simțit sprijiniți și iubiți de mii, milioane de oameni, în aceste circumstanțe grele. Dar dorim să evidențiem munca oamenilor și a instituțiilor dedicate să ne ajute să depășim o durere de care nu vom scăpa niciodată și cu care, de acum înainte, trebuie să învățăm să trăim”, a transmis familia celor patru spanioli, într-o scrisoare citată de cotidianul El Dia.

Vă recomandăm să citiți și: „Drumul morții” din Sibiu adună tragedii de mulți ani. Accidentul șocant de la Hula Bradului, doar unul dintre zecile de cazuri soldate cu decese și răniri grave

Ele sunt surorile din Spania moarte împreună cu familia lor în accidentul din Sibiu
Sursa foto: Antena3

Accidentul, provocat de un șofer din Gorj care a făcut o depășire neregulamentară

Accidentul, soldat inițial cu trei morți și doi răniți, s-a produs în seara de 4 decembrie, în jurul orei 20:45, în zona Hula Bradului, județul Sibiu, de pe DN 1.

Trei cetățeni spanioli au murit pe loc, iar fiica cea mică a familiei a murit, ulterior la spital. Șoferul care a provocat accidentul a ajuns și el la spital, el suferind mai multe contuzii și traumatisme.

Vinovat de producerea tragediei este un șofer din Gorj. Potrivit polițiștilor rutieri care au demarat cercetările, accidentul s-ar fi produs după ce bărbatul de 63 de ani a călcat linia continuă și a intrat în coliziune frontală cu o mașină care venea de pe contrasens.

„Din primele cercetări efectuate de către polițiștii Serviciului Rutier Sibiu a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Veștem spre Brașov, la km. 293+500 m, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din județul Gorj, s-ar fi angajat în depășirea unei autoutilitare, încălcând marcajul longitudinal continuu și ar fi pătruns pe contrasens unde a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus dinspre Brașov, proiectându-l în alt autoturism care circula în spatele acestuia”, a transmis IPJ Sibiu.

Din nefericire, impactul frontal a provocat decesul a trei persoane aflate în autoturismul condus dinspre Brașov. Este vorba despre conducătorul auto, în vârstă de 67 de ani, și două femei în vârstă de 21, respectiv 55 de ani, toți cetățeni spanioli. Este vorba de doi soți și fiica lor cea mare. Mezina familiei a murit la spital.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

La volanul celui de-al treilea autoturism se afla o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Vâlcea. Nu au rezultat victime din acest autovehicul.

”În cauză, la nivelul Serviciului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest accident rutier”, mai transmit polițiștii sibieni.

Acestă porțiune de drum este una destul de periculoasă, în zonă producându-se mai multe accidente soldate cu morți și răniți.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Obligatoriu pentru toți proprietarii de animale. Regulile UE nu pot fi încălcate
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
A început deszăpezirea pe Transfăgărășan! Când ar putea fi permisă circulația?