Primar PSD din Vaslui spune că avioanele militare au speriat ploaia: „Se adunaseră câțiva norișori”

Primar PSD din Vaslui spune că avioanele militare au speriat ploaia: „Se adunaseră câțiva norișori”
Sursă Foto - Facebook
Publicat: 12/08/2022, 14:25

Mihai Moraru, primarul PSD din comuna Ștefan cel Mare, din județul Vasului, dă vina pe avioanele militare pentru lipsa precipitaților din localitate. Acesta a declarat că, „de la zborul avioanelor norii s-au risipit și nu a mai plouat.”

În comuna Ștefan cel Mare nu a mai plouat de 3 luni și țăranii sunt îngrijorați, iar localnicii, în frunte cu primarul, dau vina pe antrenamentele avioanelor militare care au loc în zonă.

„Ieri se adunaseră câțiva norișori de ploaie deasupra noastră și trăgeam nădejde la o ploaie pe care o așteptam de trei luni. Normal că de la zborul avioanelor norii s-au risipit și nu a mai plouat. Peste tot au căzut precipitații, numai la noi nu”, este declarația primarul Mihai Moraru.

Acesta spune că va trimite o adresă Ministerului Apărăii prin care va cere ca avioanele să nu mai survoleze comuna lor.

Avioanele militare, un chin pentru primarul din Comuna Ștefan Cel Mare

„Ne-am săturat să tot fim chinuiți de avioanele militare care cică efectuează antrenamente deasupra comunei noastre. Noi credem că acești piloți își bat joc de sătenii noștri, făcând piruiete în aer sau apropiindu-se foarte mult de sol. I-aș întreba pe domnii de la MAPN, de unde au atât cherosen la dispoziție acești piloți”, a mai precizat Mihai Moraru.

Primarul mai susține că piloții fac „piruete de zici că a venit bâlciul”.

„Eu vorbesc atât în nume personal, cât și în numele oamenilor din comună, sătui să tot audă de război. Măcar să ne scutească cu așa zisele lor antrenamente. Poate să le facă și în altă parte. Noi la Ștefan cel Mare ne-am săturat”, a mai declarat edilul, potrivit Vremeanouă.ro.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase