Primarul din Ploiești, după ce asistații social au protestat împotriva muncii: Un domn mă filma un cu un telefon pe care probabil nu îl avem mulţi dintre noi, era asistat social

Primarul din Ploiești, după ce asistații social au protestat împotriva muncii: Un domn mă filma un cu un telefon pe care probabil nu îl avem mulţi dintre noi, era asistat social
Primarul din Ploiești, după ce asistații social au protestat împotriva muncii: Un domn mă filma un cu un telefon pe care probabil nu îl avem mulţi dintre noi, era asistat social / Sursă FOTO: ploiesti.ro
Publicat: 05/11/2020, 09:50

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a început o amplă campanie de curățenie a orașului în care îi implică și pe asistații social, însă unii dintre ei s-au arătat nemulțumiți de faptul că sunt chemați la muncă. Edilul a reacționat prompt și i-a avertizat că nu vor mai primi ajutorul de la stat dacă refuză să pună osul la treabă.

Andrei Volosevici a precizat miercuri, într-o conferință de presă, că unul dintre protestatari, asistat social, îl filma „cu un telefon pe care probabil nu îl avem mulţi dintre noi”.

„Ieri (n.r. marţi) am avut o întâlnire şi cu cei de la social care pare că sunt rupţi de realitate; au doar drepturi, nu şi obligaţii. Le-am explicat că au şi obligaţii, există şi nişte lucruri corecte pe care le-au spus, dar s-au remediat instantaneu, însă în momentul în care eşti asistat social, obligatoriu ai şi nişte lucruri de făcut şi i-am introdus în acest program de curăţenie generală”, a declarat primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici.

De asemenea, acesta a precizat că printre cei care au protestat în fața sediului primăriei se afla și un florar îmbrăcat în haine de firmă, care îl filma cu un telefon mobil foarte scump.

Primarul orașului Ploiești: „Mă filma un domn care are o geacă Nike mai scumpă decât orice!”

„Am zâmbit amar pentru că mă filma un domn care are o geacă Nike mai scumpă decât orice şi cu un telefon pe care probabil nu îl avem mulţi dintre noi, era asistat social. Din informaţia mea, vinde flori pe undeva pe la cimitirul Bolovani”, a precizat primarul.

Astfel, miercuri, după ce primarul municipiului Ploiești i-a avertizat pe cei care nu vor să muncească că nu vor mai primi ajutorul de la stat, numărul beneficiarilor de ajutor social care s-au alăturat campaniei de curățenie în oraș a crescut de la 20 (marți) la 35.

Mai mulți asistați sociali din Ploiești au ieșit în stradă marți, 3 noiembrie, în faţa sediului Primăriei în semn de protest, revoltați fiind de faptul că au chemați să participe la programul de curățenie generală din oraș. Noul primar al orașului Ploiești, Andrei Volosevici, a luat decizia de a implica mai multe persoane care beneficiază de ajutor social în programul de curățenie generală, la care participă muncitorii de la salubritate şi de cei de la spaţii verzi. Unii asistați sociali s-au revoltat față de decizia lui Andrei Volosevici și au protestat mați în fața sediului Primăriei. Astfel, edilul a discutat cu aceștia avertizându-i că cei care refuză să facă acest lucru nu vor mai beneficia de venitul minim garantat.

Primarul Andrei Volosevici „a concluzionat la finalul discuţiilor că, în cazul în care vor fi persoane beneficiare ale venitului minim garantat care vor refuza să participe la acţiunile stabilite în cadrul Programului Curăţenie generală, acestora li se va restricţiona acordarea sprijinului financiar respectiv, alocat din bugetul Municipiului Ploieşti, conform prevederilor legale în vigoare”, au transmis reprezentanții Primăriei Ploieşti prin intermediul unui comunicat de presă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Noua regulă de pe 31 MARTIE. Este absolut OBLIGATORIU pentru milioane de români care călătoresc
Vine vara! Vreme de plajă în multe zone ale țării
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația