Reacția unui fiu de bancher, după ce a ucis doi oameni cu mașina: „Mă… pe ei de morți, o să vedeți voi cine-i tata”

Redactor:
Mihai Schiau
Reacția unui fiu de bancher, după ce a ucis doi oameni cu mașina: „Mă… pe ei de morți, o să vedeți voi cine-i tata”
Fără milă și fără remușcări

Un tânăr din București, care a ucis doi oameni într-un accident de mașină petrecut în urmă cu un an și jumătate, a fost trimis în judecată.

În noiembrie 2011, Andrei Andronie, fiul bancherului Jean Andronie, conducea cu 180 km/h pe Calea Floreasca, când a spulberat o mașină, apoi un taxi. În accident au murit doi tineri.

În rechizitoriul procurorilor, se arată că Andrei Andronie a avut un comportament total nepotrivit, imediat după accident.

Conform rechizitoriului, Andronie ar fi spus: „Mă … pe ei de morți. Îmi bag … în ei de morți, eu mâine plec în Olanda, că am bilet de avion”.

În plus, Andronie a refuzat recoltarea de probe biologice la Institutul Național de Medicină Legală, dar martorii spun că tânărul mirosea puternic a băutură. Totodată, fiul bancherului i-ar fi înjurat și i-ar fi amenințat pe polițiști. „Mă … pe voi de polițiști. Veți vedea voi cine este tatăl meu, când vine cu avocații”, ar fi declarat băiatul.

Autoritățile au decis că martorii, printre care o tânără care se afla în mașină cu Andronie, au depus mărturie mincinoasă cu privire la accident. „Martora a declarat în mod mincinos că inculpatul nu a consumat băuturi alcoolice în club. De asemenea, martora a declarat că, după ce au plecat toți din club, inculpatul nu a condus cu viteză”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Judecătorii au decis ca Andrei Andronie să fie cercetat în libertate, pentru că nu reprezintă un pericol social.

 

MESAJE DE PAȘTE. Câteva exemple de urări de Paște care pot fi folosite pentru SMS-uri

Ciorbă de miel, drob de miel, friptură de miel – câți miei se vor vinde în România în această săptămână. HARTA PREȚURILOR pentru masa de Paște

REȚETE DE PAȘTE. Trei modalități simple de a găti DROBUL DE MIEL și de pui

REȚETĂ DE PAȘTE: Trei modalități simple de a găti ciorba de miel

REȚETE DE PAȘTE. Trei metode simple de a prepara FRIPTURA de MIEL

 

REȚETE DE PAȘTE 2013. Ce dulciuri să pregătești de PAȘTE: fursecuri cu ciocolată, colac împletit și prăjitură de PAȘTE 2013

 

Inchide