REACȚIE. CNCD s-a autosesizat după imaginile cu scandalul provocat de deputații PSD Solomon și Stativă la șaormeria din Centrul Vechi

Redactor:
Mihai Georgescu
REACȚIE. CNCD s-a autosesizat după imaginile cu scandalul provocat de deputații PSD Solomon și Stativă la șaormeria din Centrul Vechi
REACȚIE. CNCD s-a autosesizat după imaginile cu scandalul provocat de deputații PSD Solomon și Stativă la șaormeria din Centrul Vechi / Foto: Captură Digi24.ro

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în ședința de miercuri în cazul scandalului provocat de deputații PSD Adrian Solomon și Irinel Stativă într-o șaormerie din Centrul Vechi al Capitalei.

După ce casierul i-a cerut deputatului Adrian Solomon să își pună masca de protecție, măsură obligatorie în spațiile închise, în contextul epidemiei de coronavirus, politicianul a devenit agresiv și l-a jignit pe angajat, cerându-i permisul de muncă în România. „Băi, Mustafa”, așa i s-a adresa Solomon casierului care nu i-a cerut altceva decât să respecte legea.

După ce au vizionat înregistrările video și au ascultat înregistrările audio ale incidentului de la fast food, CNCD a decis să se autosesizeze.

„În ședința colegiului director CNCD de azi s-a decis autosesizarea în acest caz”, a declarat Csaba Asztalos miercuri, pentru Digi24.ro.

Acesta a spus că procedura cere citarea și audierea părților, deci atât cei doi deputați PSD, Adrian Solomon și Irinel Stativă, cât și casierul de la șaormerie vor ajunge în fața membrilor CNCD, care vor dezbate apoi și vor decide în speța de față.

Deputații au făcut un scandal uriaș, luni noapte, la un restaurant din Centrul Vechi, după ce li s-a cerut să poarte mască. Înregistrările au și sunet și se pot auzi dialogurile uluitoare între deputatul Solomon și casierul localului și apoi între Solomon și oamenii legii!

Adrian Solomon, fără mască și foarte nervos, intră în local și începe să se ia la harță cu casierul. Vrea să comande trei șaorme medii de vită, iar casierul îl roagă frumos să poarte masca de protecție.

Solomon îi răspunde însă într-un ton absolut jignitor: „Băi Mustafa (…) ești în România aicea (…) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici! (…) Băi, panaramă!”

Vlad Petreanu: Presupun că CNCD își pune niște întrebări

Jurnalistul Vlad Petreanu a dezbătut, la GÂNDUL LIVE, cazul celor doi pesediști, Adrian Solomon și Irinel Ioan Stativă, care au făcut scandal într-o șaormerie din Centrul Vechi al Capitalei. „Unii nu pot inova și ies în evidență în politică, ajung șmecheri, lor nu li se aplică regulile…”, a declarat gazetarul.

Borțun, despre pesediștii care au jignit casierii și polițiștii la șaormeria din Centrul Vechi: „Acești oameni sunt atât de reduși…”

Profesorul Dumitru Borțun a comentat, la GÂNDUL LIVE, același caz halucinant. „Niște oameni stupizi nu pot să genereze decât discuții stupide”, a spus Borțun.

Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Doliu uriaș în România! Este prima vedetă mare ucisă de COVID
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
Tratamentul secret pe care îl iau medicii pentru a se imuniza. Medicamentele banale pe care...
Sistem imunitar vs. Coronavirus: Cât timp durează imunitatea după COVID-19? Studii efectuate şi clarificări OMS
„Hunter-Gate”: Un partener al lui fiului lui Biden va preda FBI înregistrările afacerilor sale. România,...
Ultimul mesaj al cântărețului român aflat la Terapie Intensivă, în stare gravă: 'În cele din...
Are 72 de ani, dar e cuplat cu o studentă. Declarații din dormitorul lor: Să...
Mărturisirile INCENDIARE ale adevăratei Liudmila Ignatenko, femeia care a SUPRAVIEŢUIT Cernobîlului. ''Este o ÎNŞELĂTORIE''
Organul din gât care ar putea să vindece cancerul. Descoperirea istorică, făcută din greșeală
Cuvintele lui Iisus, descoperirea care zguduie creștinismul. A fost însurat sau nu mântuitorul?
Sărbătoare mare vineri în calendarul ortodox: Ce nu ai voie să faci pe 23 octombrie...
Când simți „un gâdilici” în gât virusul și-a croit deja calea în organism. Remediul care...
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...
Inchide