Reacție dură din PSD, după ultimele declarații ale lui Ludovic Orban: „Am o veste pentru tine. Nu mai aveți ce împărți, că o să fii iar șomer”

Redactor:
Mihai Georgescu
Reacție dură din PSD, după ultimele declarații ale lui Ludovic Orban: „Am o veste pentru tine. Nu mai aveți ce împărți, că o să fii iar șomer”
Reacție dură din PSD, după ultimele declarații ale lui Ludovic Orban: „Am o veste pentru tine. Nu mai aveți ce împărți, că o să fii iar șomer”

Senatorul social-democrat Daniel Zamfir reacționează vehement după declarațiile liderului liberal Ludovic Orban, ce vizează reunire „dreptei pro-europene” într-un proiect comun pentru Capitală.

„GURA PĂCĂTOSULUI…
Adevăr grăieşte!
Ludovicul zice că prezenţa lui la lansarea candidaţilor din Capitală, e garanţia că Guvernul va sprijini proiectele administraţiei locale. Păi, cum e asta, ludovice, tu sprijini administraţia locală doar dacă-ţi convine ţie primarul? Deci tu ai tăiat din banii Capitalei, că nu-ţi place Firea? Asta e foarte tare! Bugetul ţării îl împărţi pe prietenii şi interese! Am o veste pentru tine: Nu mai aveţi ce împarţi ca o să fii iar şomer!
P.S. Doamne Dumnezeule, l-aţi auzit pe Puzisor Dan? A lansat noul Bucureşti”, scrie Daniel Zamfir pe Facebook.

GURA PACATOSULUI… Adevar graieste!Ludovicul zice ca prezenta lui la lansarea candidatilor din Capitala, e garantia…

Publicată de Daniel Catalin Zamfir pe Sâmbătă, 1 august 2020

Violeta Alexandru, pusă la zid: „Oricum altceva nu știi să faci…”

Daniel Zamfir nu o iartă nici pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii.

„TUPEUL ŞI CINISMUL SOROSISTEI

Ministreasa de la Muncă zice cu subiect şi predicat: Dacă PSD îndrăzneşte, în Parlament,, să nu fie de acord cu Ordonanţa care taie 80% din alocaţiile copiilor, jupâneasa de la minister nu mai da niciun ban copiilor, că aşa „vrea muşchii ei”!
Am o veste şi pentru tine, veo! N-apuci!
Spre deosebire de ludovic, pe tine te ia Soros înapoi, că oricum altceva nu ştii să faci…”, scrie politicianul.

PNL, USR, PLUS, proiectul pentru București la alegerile locale

Liderii PNL, USR și PLUS au prezentat, sâmbătă, proiectul pentru București la alegerile locale din septembrie, după ce conducerea PNL a validat înțelegerea unei colaborări cu USR PLUS și susținerea unor candidați comuni. Independentul Nicor Dan, susținut de cele trei formațiuni pentru funcția de Primar General, a trecut în revistă viziunea sa despre dezvoltarea Capitalei.

PNL, USR și PLUS vor avea candidați comuni la alegerile locale pentru Primăria Municipiului București și primăriile de sector, iar liderii celor trei formațiuni au susținut, sâmbătă, principalele obiective ale acestui proiect. Alegerile locale vor avea loc în 27 septembrie, conform calendarului asumat în Parlament, iar campania electorală urmează să debuteze în 28 august. Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunță, tot sâmbătă, că a fost constituit Biroul Electoral Central pentru alegerile locale.

×

Urmăriți Gândul LIVEAu apărut imagini noi, cutremurătoare, de la incidentul din localitatea Văcărești, de lângâ Târgoviște, acolo unde doi polițiști au fost tăiați cu coasa de doi frați scandalagii. Pe imagini se vede cum unul dintre polițiști este rănit la antebrațul stâng, iar celălalt este bandajat și primește îngrijiri până la sosirea ambulanței. Colegii lor, care au sosit, au fost sfătuiți de localnici să nu intervină și să cheme mascații. https://bit.ly/30B3uzr Printre invitații Emmei Zeicescu de astăzi se numără Marius Chirca- Asociația Kola Kariola, Răzvan Pascu, consultant turism și Cristian Barbu, vicepreședinte ALDE Bucuresti.

Publicată de Gandul pe Marţi, 11 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide