Scenariu desprins parcă din filmele cu mafioți în plină campanie electorală. Cum a acționat un infractor la comanda „primarului-karateka” din Poiana Câmpina: „Trebuie să-i dăm foc”

Scenariu desprins parcă din filmele cu mafioți în plină campanie electorală. Cum a acționat un infractor la comanda „primarului-karateka” din Poiana Câmpina: „Trebuie să-i dăm foc”
Scenariu desprins parcă din filmele cu mafioți în plină campanie electorală. Cum a acționat un infractor la comanda unui „primar piroman”, care candidează independent / Foto: Facebook Alin Moldoveanu
Publicat: 25/09/2020, 09:44
Actualizat: 25/09/2020, 10:43

Scenariu rupt parcă din filmele cu mafioți, în plină campanie electorală! Înregistrările explozive ale unei televiziuni arată cine sunt, de fapt, unii dintre cei care vor să devină primari în România.

Unul dintre cei mai periculoși infractori din Prahova povestește cum, la comanda edilului ALIN MOLDOVEANU din Poiana Câmpina, care candidează la primăria Câmpina, a dat foc apartamentului unui politician PNL din Bârlad și a dus mai multe fete „la produs” peste hotare.

Înregistrările făcute de un fost ofițer de polițe, prezentate de Romania TV, sunt explozive: „Să vină domnul fost primar Alin Moldoveanu să spună dacă are cunoștință de un incident care a avut loc la Bârlad acum câțiva ani, în care un alt politician din PNL, care avea mai multe firme, trebuia să fie călcat de…Adică, urma într-o zi de luni să vină autoritățile, în speță DNA și cu ANAF, să-i facă niște controale la firmele pe care le avea pentru suspiciuni de evaziuni și fraude din astea. Să spună domnul primar acum sau să vină să dezmintă dacă nu a plătit 3 persoane, 2 bărbați și o femeie, să se ducă să-i incendieze apartamentul politicianului şi omului de afeceri respectiv şi omului de afaceri în acelaşi timp. Li s-a dat cheie duplicat de la apartament. Apartamentul la parter a fost incendiat cu două canistre de benzină de câte 20 kg fiecare. Şi i-am dat foc lu’ ăla frate de a bubuit ăla ziceai că eşti în „Armă mortală 4”, povestește temutul interlop.

„Trebuie să dăm foc la acte, să ștergem…”

„- Dar cine e?

– Un politician din PNL, care e om de afaceri din Bârlad, atâta îţi spun deocamdată. Ăla a zis: „Găseşte-mi nişte oameni că mă duc la puşcărie, că-mi găseşte actele. Şi ca să nu mai fie actele, trebuie să dăm foc la acte, să ştergem.”. Şi a luat foc apartamentul. Cine a fost? Infractorii. Faptă rămasă cu autor necunoscut până acum”, continuă acesta.

Luigi Vasi, unul dintre cei mai temuți infractori din Prahova, a fost înregistrat în timp ce povestea trecutul penal al bunului său prieten, primarul Alin Moldoveanu, din comuna Poiana Câmpina.

Moldoveanu a fost ales în 2016 din partea PNL și acum candidează ca independent la primăria Câmpina.

„Mi-a vândut și mie una”

Bă, inclusiv mie mi-a vândut una. Pe Gabi Cioara, hai să-ţi dau un exemplu, la alea trei. Când a venit cu alea trei fete le-am ţinut o lună de zile, frate! Le-am ţinut pe alea începând de la periuţă, pastă de dinţi, ţigări, du-le la solar, du-le la piscină, mâncare nu mai vorbesc. Că a zis Alin că le bagă la produs.

– Zice, bă, fii atent! Trebuie să scot vizele şi drumul pentru tine, ne-a zis la toţi de faţă.

– Pentru că eşti fratele meu îmi daţi 5000 pe fiecare. Gândeşte-te, tu Luigi cel puţin, că Gabi Cioara îmi făcea 20 de mii pe lună. Şi mă duc ca să fac rost de viză, să găsesc să aduc altele, înţelegi, de la… Zic, băi, Aline, eu nu mă bag în astea. Eu nu mă bag în trafic de droguri, de arme sau de femei, nebunule, că te duci la pârnaie odată şi-odată”, susține Luigi.

Alin Moldoveanu, condamnat la închisoare

În 2019, PNL-istul Alin Moldoveanu, primarul din Poiana Câmpina, a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pentru inducerea în eroare a anchetatorilor, după o plângere pe care chiar primarul a depus-o împotriva unui echipaj de Poliție din Tulcea.

Tăriceanu: „Cum să alegi asemenea specimene? Nu-mi vine să cred!”

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE și totodată candidat la Primăria Capitalei, invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu de la Romania Tv, s-a declarat siderat de dezvăluirile privind legăturile dintre edili și interlopi: „Până la urmă cred că e simplu. Ar trebui ca alegătorii să vadă și să judece. Cum să alegi asemenea specimene? Sunt figuri de interlopi care abundă în grădina PNL-ului. Nu-mi vine să cred!”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu: "După...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Prea multă mâncare nesănătoasă provoacă probleme de durată în creier