Șefa DIICOT, Alina Bica, și Elena Udrea au fost fotografiate împreună la Paris, la shopping. Udrea acuză SIE: „Mă bat cu serviciile secrete. Am fost cu două prietene, într-un weekend privat de Valentine`s Day”

Publicat: 30/10/2014, 19:44
Actualizat: 06/12/2015, 10:21

În postarea de pe blog se susține că cele două au fost însoțite de Ana Maria Topoliceanu fosta șefă a Companiei Naționale de Investiții. Contactată de gândul, Elena Udrea a transmis că va susține o conferință de presă. Șefa DIICOT nu a răspuns solicitărilor gândul de a-și prezenta punctul de vedere.

Facturile prezentate de blogul anonim susțin că Elena Udrea ar fi fost la Paris în perioada 13-16 februarie 2014, iar Alina Bica în perioada 14-16 februarie 2014, cele două fiind cazate la același hotel, Le Bristol. Nota de plată a Elenei Udrea s-a ridicat la peste 900 de euro, iar cea a Alinei Bica la peste 420 de euro, sumele fiind plătite pentru consumație și room service.

Hotelul Le Bristol din Paris este de 5 stele, iar o cameră la acest hotel costă între 850 și peste 1.000 de euro pe noapte.

UPDATE 19:25 Biroul de presă al DIICOT a transmis un comunicat de presă prin care arată că a cerut CSM să-i apere reputația Alinei Bica și că era în concediu alături de Udrea dar că șefa DIICOT nu dorește să facă alte comentarii.

„Procurorul șef al D.I.I.C.O.T., Alina Mihaela Bica, înțelege să nu comenteze în spațiul public aspecte care țin de viața privată, desfășurate în cadrul efectuării unui concediu de odihnă. De altfel, procurorul șef al D.I.I.C.O.T. a solicitat astăzi Consiliului Superior al Magistraturii să declanșeze, de îndată, – prin Inspecția Judiciară a CSM – verificări privind imaginile difuzate de site-ul www.Joscenzura2014.wordpress.com, preluate de mai multe posturi de televiziune în data de 30.10.2014, precum și comentariile efectuate în spațiul public cu acest prilej, de natură a aduce atingere reputației profesionale”, se arată în comunicatul DIICOT

UPDATE 17.45 Elena Udrea a dat lămuriri legate de vizita sa la Paris, alături de șefa DIICOT.

„Concluzia mea este că mă bat nu numai cu contracandidații mei la președinția României, mă bat cu reprezentanți ai serviciilor secrete care au intrat în această campanie electorală și au ales să sprijine pe primii doi candidați din sondajele acestor zile. Doi candidați slabi. În spatele lor stau și reprezentanți ai serviciilor secrete. Miza o reprezintă voturile pe care Elena Udrea le are în turul unu, demobilizarea electoratului meu.

Sunt fotografii care mă arată într-o ipostază privată, alături de două femei prietene. Pe una dintre ele, avocat, Ana Maria Topoliceanu, o cunosc de 20 de ani, suntem avocate, avem o relație de prietenie.

Cealaltă, doamna Alina Bica, este o femeie de vârsta mea, procuror, pe care o cunoscc de 5 ani, am fost colege în guvernul României, avem o relație de amiciție, o relație bună. Prezența împreună era justificată de faptul că doamna Bica mergea într-o vizită oficială la Haga și a și plecat în acel weekend cu trenul la Haga.

Este evident că e vorba de un filaj al serviciilor secrete, care s-au obosit pe cheltuiala statului român să fileze trei femei într-un weekend privat. Nu înțeleg care este relevanța acestei situații, care astăzi la 9 luni după eveniment au apărut pe un site anonim. Fotografiile sunt făcute profesionist, de sus, de la distanță. Nu poate fi vorba de paparazzi, am fost filate din mașină, de peste drum de hotelul unde am stat.

Voi acționa în judecată hotelul, nu este vorba de un chelner care a dat notele de plată. Nota de plată a fost cerută pe 29.09.2014, iar aceste fotografii au fost făcute în weekend-ul de Valentines Day, 13 februarie 2014.

Nu înțeleg care este bomba: Elena Udrea cu două prietene, într-un weekend la Paris.

Nu am niciun dosar în lucru la DIICOT. Am o relație de amiciție cu cele două și obișnuim din când în când să mai ieșim la teatru, la un film.

Pe 27 octombrie, spre miezul nopții am fost fotografiată în propriul apartament, în care locuiesc cu chirie. Sunt supusă la o presiune imensă.

Despre articolul Huffington Post legat de dosarul EADS din Germania, în care a fost implicată și Elena Udrea: Este o lucrătură tipică SIE. A fost aruncată pe piața din România pentru a mi se amesteca numele într-un dosar.

Fiecare și-a plătit vizita. Întâmplător, doamna Bica a trecut spre Haga, a stat o zi. Sunt niște prețuri la Paris, presusupun că sunt și în România locuri cu prețuri asemănătoare. Eu și prietena mea am stat de joi seară până duminică, doamna Bica a venit mai târziu și a plecat mai repede.

Am pus un avocat să ia legătura cu cei de la hotel, este inadmisibil să dai aceste date care sunt private”.

UPDATE 17.30 Conținutul blogului care a publicat fotografiile cu Udrea și Bica a fost șters.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Prințesa de Wales a intrat în istoria Casei Regale Britanice. Ce titlu regal a primit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom