SHOW AMÂNAT. Concertul Celine Dion din București a fost reprogramat

Redactor:
Dragos Tanase
SHOW AMÂNAT. Concertul Celine Dion din București a fost reprogramat
Concertul Celine Dion din București a fost reprogramat

Concertul care urma să fie susținut de Celine Dion pe Arena Națională din București, 29 iulie, a fost reprogramat pentru anul viitor, în data de 25 iulie, au anunțat, miercuri, organizatorii.

Celine Dion a transmis și un mesaj pentru cei care o așteptau la concert, spunând că acum nimic nu e mai important ca sănătatea.

„Chiar am sperat să revenim pe scenă cândva anul acesta, dar nu este nimic mai important decât sănătatea și siguranța tuturor. Toată lumea a trecut printr-o perioadă atât de dificilă în timpul pandemiei, iar inima mea se îndreaptă spre toți cei care au suferit. Știu că până la urmă vom trece de asta împreună și vom recupera timpul pierdut. Îmi e dor de spectacolele noastre… abia aștept să când din nou cu voi toți. Aveți grijă de voi… ne vedem curând!”, a transmis Celine Dion, citată de Mediafax.

Ce se întâmplă cu biletele achiziționate

Potrivit organizatorilor concertului Celine Dion, biletele achiziționate pentru data de 29 iulie 2020 își păstrează valabilitatea pentru 25 iulie 2021 și vor putea fi folosite pentru acces în ziua reprogramării evenimentului.

„Participanții la eveniment beneficiază în continuare de toate drepturile conferite de biletul de acces achiziționat și se supun regulamentului organizatorului, termenilor sși condițiilor distribuitorului de bilete și dispozitiilor art. 32 din OUG nr. 70 din 14 mai 2020”, spun organizatorii, pe pagina de Facebook.

Celine Dion şi-a anulat deja mai multe concerte din Europa

Cântăreaţa canadiană Celine Dion şi-a anulat prima parte a turneului european, intitulat „Courage”, care trebuia să debuteze pe 21 mai, în Cehia, la Praga.

În total, 28 de concerte programate în 19 oraşe, până pe 25 iulie, au fost amânate, „până va fi prudent să mergem înainte cu astfel de evenimente în localităţile afectate”, a precizat artista, citată de Mediafax.

Celine Dion a fost suspectă de coronavirus

Cântăreaţa Celine Dion şi-a anulat o serie de concerte și în America de Nord, anul acesta, din cauza Covid-19. Artista a fost testată pentru coronavirus, în luna martie, iar rezultatul a fost negativ.

Cântăreaţa canadiană Celine Dion şi-a anulat 17 concerte programate în America de Nord, în perioada 24 martie – 27 aprilie, în cadrul turneului de promovare a noului său album, „Courage”, potrivit Mediafax, care citează globalnews.ca.

Inchide