Și-a lăsat mașina în drum și s-a dus la cumpărături! CUM A PARCAT un clujean în incinta unui centru comercial: „Păi cărucioarele acolo se țin”

Și-a lăsat mașina în drum și s-a dus la cumpărături! CUM A PARCAT un clujean în incinta unui centru comercial: „Păi cărucioarele acolo se țin”
Sursă Foto - StirideCluj
Publicat: 17/03/2023, 14:59
Actualizat: 17/03/2023, 15:00

Un clujean a atras atenția celorlalți într-o parcare a unui supermarket. Bărbatul și-a parcat autoturismul chiar în mijlocul drumului, neintersat de cum vor putea trece celelalte mașini.

Un șofer din Cluj a ajuns pe internet, după ce și-a parcat mașina în mijlocul drumului, într-o parcare a unui centru comercial.

Șoferul nu s-a sinchisit să parcheze pe unul dintre locurile de parcare puse la dispoziția clienților mall-ului și și-a lăsat mașina unde i-a trecut prin cap.

Un participant al grupului „Ai parcat ca un bou în Florești sau Cluj” a decis să-l facă cunoscut.

Întâmplarea a avut loc în incinta supermarket-ului VIVO din Cluj Napoca.

Sursă Foto – StirideCluj

„Păi cărucioarele acolo se țin”, a spus cineva.

„Exact unde trebuie”, a mai scris cineva, potrivit ȘtirideCluj.

Șoferii din Cluj, cunoscuți pentru situațiile de genul

Nu este un lucru nou faptul că șoferii din Cluj sunt nepăsători când vine vorba de respectul acordat celorlați.

Este și cazul unui clujean care luna trecută și-a parcat mașina pe locul destinat gravidelor și părinților cu copii mici, deși el nu era nici una, nici alta.

Un părinte a semnalat greșeala făcută de acest șofer pe același grup de Facebook menționat mai sus.

El spunea că șoferul care a parcat greșit, pe locul pentru gravide sau părinți, nu avea vreun copil cu el, iar când i-a atras atenția, a fost înjurat.

Sursă Foto – MonitorulCj
Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase