Șoferița care a ucis patru muncitori în Iași respinge acuzațiile. Ce le-a spus anchetatorilor

Șoferița care a ucis patru muncitori în Iași respinge acuzațiile. Ce le-a spus anchetatorilor
Publicat: 20/06/2022, 08:59
Actualizat: 20/06/2022, 09:07

Declarații revoltătoare ale șoferiței care a ucis patru muncitori, care lucrau la o gură de canal pe o șosea din Iași, iar a apoi a mers la mall pentru a se relaxa. Femeia ar fi declarat în fața anchetatorilor că nu ea era la volan in momentul producerii accidentului, ci o altă persoană.

De asemenea, potrivit unor surse aceasta și-ar fi angajat un avocat bun și speră să scape fără pedeapsă. Din ultimele sale acțiuni se poate observa faptul că aceasta nu își dă seama de gravitatea situației și este foarte relaxată de cele întâmplate, potrivit unor surse citate de presa locală

Sâmbăta trecută, judecătorii din Iași au admis cererea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de anchetatori pe numele Adinei Iuliana Ghervase, cea supranumită „Văduva neagră”, care a urcat la volan băută și a provocat moartea a patru muncitori care lucrau la un drum din oraș.

Avocatul acesteia a contestat deja măsura arestului preventiv, decizia nefiind definitivă, precizează sursa citată.

Ea este cercetată acum pentru trei infracțiuni grave ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Cine este Adina Iuliana Ghervase, poreclită și „Văduva neagră”

Adina Iuliana Ghervase, în vârstă de 39 de ani, a provocat un grav accident rutier, în noaptea de 16 spre 17 iunie 2022. După ce consumase băuturi alcoolice, s-a urcat la volanul autoturismului său, marca Alfa Romeo, iar când a ajuns în zona Păcurari, șoferița a pierdut controlul volanului și a acroșat patru muncitori de la Citadin SA, care lucrau la asfaltarea unei guri de canal. Alți trei colegi ai victimelor au fost răniți, unul dintre ei fiind în stare gravă, iar prognosticul medicilor rezervat.

Femeia locuiește în Valea Lupului, o comună de la marginea orașului Iași. Ea are doi băieți: unul de 13 ani, din prima căsătorie, și unul de 4 ani, cu actualul concubin. Cei doi minori au fost preluați în grijă, vineri dimineață, de fostul soț.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult