Sora fetiței care a fost bătută crunt de mama ei face dezvăluiri: „Era o satisfacție pentru ele”

Publicat: 16/09/2020, 06:57

Nicoleta, sora fetiței care a fost maltratată de mama ei, în timp ce aceasta înregistra toată scena, a vorbit despre calvarul prin care trece.

Fata a declarat că mama ei era singură în momentul în care o bătea pe sora ei, iar filmarea a fost făcută la comanda unui bărbat.

„Mama mea s-a filmat singură, nu mai era absolut nimeni cu ea și se filma pentru un bărbat. Din câte am înțeles, din câte mi-au spus oamenii care s-au interesat, pentru că mie nu mi s-au dat prea multe detalii, acel bărbat o punea pe ea pentru distracție să facă treaba asta”, a declarat tânăra la Antena3.

Bărbatul nu a fost arestat. De asemenea, fata a spus că și ea a fost bătută, dar de bunică. „Eu am fost bătută de bunica, fiind crescută de bunici. Era o chestiune de satisfacere pentru ele, pot spune. Nu înțeleg de ce”, a declarat ea.

Un incident tragic a avut loc în urmă cu 11 ani, când sora ei mai mică, pe atunci în vârstă de doar 5 ani, a murit călcată de mașină: „A fost trimisă să ceară niște țigări. Ea, mama, fiind foarte beată. Cel puțin asta am văzut în Hotărârea de la Tribunal”, a mai spus copila.

Poliția nu a făcut nimic

De la Poliție a primit un răspuns halucinant, când s-a plâns de relele tratamente. „Când am fost și am spus că eu și sora mea, care actual are 15 ani, am fost la Protecția Copilului. Despre cea mică a fost vorba când am mers la Poliție, anul trecut în decembrie, pentru că avea capul spart. Iar cei de acolo m-au trimis acasă pe motiv că nu este treaba mea să mă bag ce face mama cu sora mea mai mică, să las părinții să facă ce vor cu copiii”.

„Pot spune că este una dintre cele mai mari dureri, este o durere cumplită care te traumatizează pentru toată viața. Niciodată, nici când o să fii foarte bătrân, nu o să uiți. Mulți dintre copiii bătuți or să facă exact ce au făcut părinții lor. Așa că este timpul să ne oprim cu violența, este timpul să încercăm să vorbim, să încercăm să rezolvăm doar prin vorbă, în niciun caz prin bătaie”, a fost mesajul adolescentei.

Bruta care s-a filmat în timp ce-și bătea fetița a fost arestată pentru 30 de zile (VIDEO)

Mama-bestie care își bătea fiica de doar cinci ani și o filma a fost arestată pentru 30 de zile.

Fetița de cinci ani umilită și bătută de propria mamă: „I-a spus mamei că îi e foame și a luat-o la bătaie” (DECLARAȚII EXCLUSIVE)

Cazul tulburător al fetiței de cinci ani care a fost bătută și umilită de propria mamă, în repetate rânduri, a ajuns viral după ce o serie de imagini au apărut pe rețelele sociale. Pe imagini se observă cum femeia s-a filmat, în timp ce o lovește și o trage de păr pe copila lipsită de apărare.

„Nu crezi că m-am săturat de tine?” (VIDEO)

Cazul tulburător de violență domestică a ieșit la iveală, după ce mai multe persoane au publicat imagini cu mama din București care se filmează, în timp ce își torturează propriul copil.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult