Stenogramele terorii! Cum își șantaja o avocată chiriașa care i-a zgâriat canapeaua: „O să vorbesc cu domnul Sile. Și un domn Nuțu. Poate îți spune ceva”

Stenogramele terorii! Cum își șantaja o avocată chiriașa care i-a zgâriat canapeaua: „O să vorbesc cu domnul Sile. Și un domn Nuțu. Poate îți spune ceva”
Stenogramele groazei! Cum își șantaja o avocată chiriașa care i-a zgâriat canapeaua: „O să vorbesc cu domnul Sile. Și un domn Nuțu. Poate îți spune ceva”
Publicat: 24/08/2020, 09:17
Actualizat: 24/08/2020, 09:23

O avocată din Baroul București s-a ales cu o condamnare de doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru șantaj, după ce a amenințat-o grav pe fosta sa chiriașă cu „domnii Sile și Nuțu Cămătaru, cunoscuții frați interlopi. Avocată a încheiat cu procurorul un acord de recunoaștere a vinovăției.

Daniela Dejmaru, avocat în Baroul București, a fost condamnată în 20 august, de CAB, la 2,6 ani de închisoare cu suspendare pentru șantaj, în baza unui acord de recunoaștere a vinovăției încheiat cu procurorul, scrie ziare.com.

„O să vorbesc cu domnul SILE!”

Cum a ajuns avocata să fie cercetată penal? În luna iunie 2020, i-a cerut fostei chiriașe să-i plătească suma de 3.860 lei, amenințând-o cu Nuțu și Sile Cămătaru! După eliberarea apartamentului de către chiriașă, avocată a observat că o saltea și o canapea au fost deteriorate. Avocata i-a cerut chiriașei contravaloarea reparațiilor.

Din păcate nu s-a oprit aici și a amenințat-o pe femeie cu interlopii Sile și Nuțu Cămătaru: „În regulă. O să vorbesc cu domnul SILE! asta, unu. Să se ocupe de tine, cu problema asta, cu aceste canapele şi a… salteaua stricată. Ai 3 zile să rezolvi aceasta pro… problema. Deci îmi trebuie cel puţin 3.000 de lei să re… repar canapelele, iar salteaua nu mai vreau. Te rog să vii să ţi-o iei! 860 de lei vreau înapoi! Şi cu asta am terminat! Dacă nu ştii cine e „SILE”, o să afli în curând! Ştii tu foarte bine cine e domnul SILE! Da? Da. Şi un domn NUTU. Poate îţi spune ceva. Hai! Să vedem dacă, dacă nu mai răspunzi la telefon şi nu achiţi!”, i-a transmis avocata fostei chiriaşe, printr-un mesaj vocal trimis pe Whatsapp.

În urma plângerii depuse de victimă, procurorii au interceptat o discuție dintre victimă și avocată, discuție din care a reieșit „mai presus de orice dubiu rezonabil existenta faptei pentru care s-a pus în mişcare acţiunea penală, precum şi vinovăţia inculpatei”.

„M-ați amenințat cu Sile și Nuțu”

B.A.M.: Nu sunt schimbată (neinteligibil). În fine… haideţi să vă spun. Că m-a, m-aţi pus într-o situaţie care m-a, m-a agitat foarte tare. Să ştiţi că eu am făcut rost de bani. Ideea e ca să ştiţi că şi mie îmi păreţi foarte schimbată. Nu vi-i dau pentru că aveţi dreptate în legătură cu canapelele, ci pentru că pur şi simplu nu mi se pare normal să mă ameninţaţi cu Sile şi Nutu Camataru şi mai departe. Chiar… Chiar… Adică, vi-i dau de frică. Şi să mă lăsaţi în pace.
Daniela Dejmaru: Asta este, deci rugămintea mea este… Deci eu nu te-am ameninţat, dar nici să mă iei cum l-ai luat pe soţul meu la mişto. Îmi pare foarte rău.

B.A.M.:: Doamnă, m-aţi ameninţat cu Sile şi cu Nutu

Daniela Dejmaru: Eu am avut încredere în tine, ţi-am lăsat casa aşa cum ţi-am lăsat-o, da. Nu am trecut pe la tine…. Lucrurile alea se întâmplă de mult timp cu pisica. Deci pisica mi-a distrus canapeaua, mi-a distrus salteaua….

B.A.M.:: Vreau să vă spun aşa: vreau să vă dau banii.

Daniela Dejmaru: Cum aşa ceva.

B.A.M.: Şi să termin cu asta, că mie îmi este frică. Vă rog frumos (neinteligibil) să vă dau banii. Faceţi în aşa fel…

Daniela Dejmaru: De ce să-ţi fie frică? De ceva care ai făcut?
B.A.M.:: Că m-aţi ameninţat cu Nutu şi cu Sile Camataru.

Daniela Dejmaru: Da, te-am ameninţat, am înţeles.

B.A.M.: Pur şi simplu.

Daniela Dejmaru: Da, da, da. Bine, ok. Nu că ai o conştiinţă, nu că ai conştiinţă.

B.A.M.: Deci vă rog… adică vă rog frumos, adică… nu vreau să continuaţi cu chestia asta!

Daniela Dejmaru: Nu că ai aa…o conştiinţă şi Bucureştiul e mic, ştii? Nu că ai o conştiinţă. Atâta tot îţi spun. Nu că ai o conştiinţă.

B.A.M.: Dumneavoastră nu aveţi o conştiinţă că mă ameninţaţi în halul ăsta. Adică …..

Daniela Dejmaru: M-ai prostit, ai vrut să mă iei… ai vrut să mă faci… ai vrut să mă prosteşti! Şi prosteala cu mine nu ţine! să fie clar!

„Măi fata mea, tu nu știi cu cine vorbești!”

B.A.M.:În niciun caz. Mi-aţi oprit şi banii. Bine. Eu sunt, credeţi-mă într-un stres maxim. Dacă, adică dacă eu vreau să vă dau banii…

Daniela Dejmaru: De ce să fii mă într-un stres maxim? Să fii într-un stres maxim că ai stricat nişte bunuri ale unor oameni?

B.A.M.: Vorbiţi cu Nutu şi cu Sile să mă lase în pace?

Daniela Dejmaru: Da, Huh! Bine, hai, hai să o rezolvăm.

B.A.M.: …o rezolvăm şi mă lăsaţi în pace. Dar chiar vă rog din suflet să îmi promiteţi că îi sunaţi pe Sile, pe Nutu, pe oricine altcineva să mă lase în pace. Pentru că eu nu vreau să am parte de problemele astea.

Daniela Dejmaru: Mai fată mea, tu nu ştii cu cine vorbeşti! Deci, pe cuvântul meu, tu chiar n-ai ştiut cu cine ai de-a face. Îţi spun eu, tu n-ai ştiut!

Daniela Dejmaru și-a recunoscut faptele, pe care susține că le regretă și a primit închisoare cu suspendare.

„Instanţa apreciază ca măsură suspendării sub supraveghere a executării pedepsei este cea mai adecvată, raportat la conduita inculpatei în cursul procesului penal, la nivelul de educaţie, vârsta şi situaţia familială şi socială a acesteia, reţinându-se ca inculpata nu este cunoscută cu a ntecedente penale, este titrata, are posibilităţi de reintegrare socială, iar pe parcursul procesului penal a avut o conduită sinceră, recunoscând comiterea infracţiunii reţinute în sarcina să”, se arată în sentinţa Curţii de Apel Bucureşti prin care acordul de recunoaştere a vinovăţiei a fost confirmat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Surpriză pentru fanii Survivor. Cine este Alba Renai, noua prezentatoare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers