Strigător la cer! Câți lei costă parcarea pe zi în Mamaia, acum, în 2022

Strigător la cer! Câți lei costă parcarea pe zi în Mamaia, acum, în 2022
Sursă Foto: Facebook
Publicat: 23/06/2022, 17:46
Actualizat: 23/06/2022, 17:48

Din cauza războiului de la granițele țării și a inflației, prețurile au crescut în toate sectoarele economice ale României. Zona Horeca nu a fost nici ea ocolită, având parte de majorări serioase ale prețurilor. Stațiunea Mamaia rămâne și în acest an printre cele mai scumpe de pe litoral, atât la prețul unei nopți de cazare, dar și la suma achitată pentru o zi de parcare a autoturismului.

În Mamaia, parcarea pe o zi costă 96 de lei, pe când în Eforie, această taxă nu există și, cu această sumă, o familie poate lua prânzul la terasele cu auto-servire.

În plus, preţul mediu pentru un şezlong în Mamaia este de 50 de lei pe zi, camerele având un preț de până la câteva sute de euro pe noapte, la hotelurile de 5 stele.

Câți lei costă o singură noapte de cazare, în iulie 2022, în hotelul Simonei Halep din Mamaia

A venit vara și mulți români preferă să-și petreacă concediile pe litoralul românesc. Una dintre cele mai exclusiviste locații este complexul Lotus Studio din Mamaia Nord, deținut deCâți lei costă o singură noapte de cazare, în iulie 2022, în hotelul Simonei Halep din MamaiaCei care doresc să se cazeze aici trebuie să știe însă că prețurile sunt destul de piperate.

Spre exemplu, pentru un sejur de 2 nopti de cazare în perioada 15-17 iulie în apartamentul cu vedere la mare prețul este numai puțin de 1.800 lei, adică 900 lei pentru o singură noapte.

Lotus Studios se află în zona de nord a stațiunii, aproape de cluburile „de fițe”. Fiecare apartament cuprinde un living, un dormitor, o baie şi o bucătărie. Cu tot cu balcon, apartamentul are o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi.