Tigru în curs de recuperare „psihică”, după ce o turistă i-a atins zonele intime la Grădina Zoologică (VIDEO)

Tigru în curs de recuperare „psihică”, după ce o turistă i-a atins zonele intime la Grădina Zoologică (VIDEO)
Bizar! Tigru în curs de recuperare „psihică”, după ce o turistă i-a atins zonele intime la Grădina Zoologică
Publicat: 04/09/2020, 08:14

Un tigru de la o grădină zoologică din Thailanda se află în curs de recuperare „psihică”, după ce o turistă i-a atins testiculele.

Incidentul s-a petrecut la grădina zoologică din Chiang Mai, în sudul Thailandei, transmite liveleak.com.

Imaginile revoltătoare au determinat ca localnicii să o certe pe femeia care a umilit tigrul.

Personalul de la Tiger Kingdom a promis că nu va mai permite asemenea derapaje. În imaginile de mai jos se vede cum tigrul se relaxează în interiorul cuștii sale.

„Nu vor mai avea voie să atingă animalele”

Managerul Anne a spus că grădina zoologică va avea noi măsuri de siguranță, pentru a nu mai permite comportamente de acest tip.

„Nu le vom mai permite turiștilor să atingă animalele în părțile sensibile. Cel mult vor putea atinge trunchiul tigrului, nimic mai mult”, a promis Anne.

O pisică mai mare. Reacția amuzantă a tigrului care cade într-un lac înghețat

Un tigru cade într-un lac înghețat și apoi se agață cu disperare de pământ. Vezi reacția amuzantă a felinei.

A pășit cu grijă pe lacul înghețat, dar a avut parte de o surpriză neplăcută. Tigrul a reacționat ca o pisică speriată în momentul în care stratul subțire de gheață s-a rupt, iar el a atins apa rece. Norocul lui a fost că se afla lângă malul lacului și s-a putut agăța rapid de pământ.

Videoclipul postat pe pagina de Twitter „Stunning Wildlife” a devenit viral pe internet, adunând aproximativ 7.000 de like-uri și mai bine de 2.000 de retweet-uri.

Utilizatorii care au distribuit imaginile s-au amuzat cel mai mult de frica și apoi de nedumerirea trigului: „Acest tigru s-a comportat ca o pisică de casă. Modul în care aruncă o privire înapoi la lacul înghețat este cel mai amuzant”, scriu utilizatorii pe rețeaua de microblogging Twitter.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase