Un pacient a dispărut din Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Apelul disperat făcut de familie

Un pacient a dispărut din Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Apelul disperat făcut de familie
Pacient dispărut din spital / Sursă Foto: vremeanouă
Publicat: 05/06/2021, 16:56

Un bolnav în vârstă de 44 de ani a dispărut din Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Incidentul s-a întâmplat zilele trecute. Potrivit vremeanouă.ro, internat în data de 1 iunie, la ora 5 dimineața, pacientul a ieșit din spital în jurul orei 8 și de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

Rudele pacientului dispărut încearcă să îl găsească, însă nimeni nu știe ce s-a întâmplat după ce a fost transportat cu ambulanța la spital.

Familia ia în calcul cele mai rele scenarii, mai ales că îl știu bolnav, predispus la crize de epilepsie.

Apelul făcut de familia bărbatului dispărut

Familia spune că îl caută pe bolnav cu ajutorul jandarmilor și polițiștilor, rugându-i totodată pe oameni ca dacă îl identifică, să sune la numărul de urgență.

„Facem un apel în urma dispariției unei persoane pe nume Manolache Pavel (Paul). A fost dus cu salvarea, marți, 1 iunie, la Spitalul Județean Vaslui în jurul orei 5 dimineața, după ce a suferit o criză de epilepsie. În urma acestor crize, el intră într-un fel de sevraj care se manifestă și cu pierderi de memorie, de asta ne temem de ce e mai rău. A plecat din spital după ce medii i-au făcut analizele. L-a sunat un prieten în jurul orei 8 și el era deja pe stradă, se auzeau mașinile. A spus că se duce la Medicina Muncii să-și scoată o adeverință, iar de atunci nu mai știe nimeni nimic de el. Acum îl căutăm cu jandarmii și cu polițiștii pe dealurile Poieneștiului, ne ducem spre Pușcași. În momentul dispariției, era îmbrăcat într-o geacă gri închis, blugi albaștri și șapcă neagră”, a declarat una dintre rudele bărbatului. Acesta locuiește în comuna Ivănești, sat Valea-Cînepii. Dacă cineva îl vede și îl recunoaște, este rugat să sune la 112”, se arată în apelul făcut de rudele pacientului dispărut din Spitalul de Urgență Vaslui.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase