Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Știri

VIDEO. Românii din afară continuă să se întoarcă în țară / Imagini de la Aeroportul din Cluj cu persoane venite din Elveția

Din ce în ce mai mulți români aflați peste hotare aleg să se întoarcă în țară, după ce rămân fără case, locuri de muncă sau venituri, pe fondul crizei coronavirusului.

După ce, ieri, v-am prezentat taberele de romi din Londra care au revenit în țară prin Aeroportul Otopeni, astăzi au apărut imagini de la Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj, cu zeci de persoane venite din Elveția.

Nici eu nu au scăpat de triajul făcut de polițiștii de frontieră și completarea formularelor speciale, la intrarea în țară.

Până astăzi, 25 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2 (coronavirus).

Dintre acestea, 13 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Iași, Suceava, Arad, Craiova, Timișoara și Bacău, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 144 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 3 ani și 79 de ani.

Dintre pacienții infectați până acum, 86 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara,23 la București, 6 la Craiova, 2 la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași).

 

Inchide