Ce „țeapă” a luat un polițist din București, după ce a rezervat un sejur de 6.500 de lei într-o vilă din Costinești: „Omul nu mai răspunde la telefon”

Ce „țeapă” a luat un polițist din București, după ce a rezervat un sejur de 6.500 de lei într-o vilă din Costinești: Omul nu mai răspunde la telefon
Ce "țeapă" a luat un polițist din București, după ce a rezervat un sejur de 6.500 de lei într-o vilă din Costinești: "Omul nu mai răspunde la telefon" Sursa foto: replicaonline.ro
Publicat: 14/07/2022, 13:45
Actualizat: 14/07/2022, 13:47

Până și oamenii legii iau țeapă de la patronii de hoteluri și pensiuni de pe litoral. Ceea ce părea că va fi o vacanță de vis s-a transformat într-un coșmar pentru un polițist din București. După ce a rezervat un sejur de 6.500 de lei într-o vilă din Costinești, proprietarul pensiunii nu a mai răspuns la telefon.

Polițistul și alți 14 amici plănuiau să meargă la mare. Au găsit o pensiune în Costinești care îndeplinea toate criteriile. Se numea „Casa de Vacanță Perla” și, după ce discutat la telefon cu așa-zisul proprietar, i-a transferat 1.500 de lei, drept avans.

“Domnul respectiv ne-a cerut avans 1500 de lei. Și am fost de acord. Până la urmă nu era foarte mult. Oricum vila pe cele 5 nopți costa 6500 de lei și am zis că nu strică să dăm niște bani mai devreme. Omul a cerut un buletin, ne-a făcut contract, totul cu foarte mare profesionalism”, a povestit turistul.

Cum și-au dat seama că au luat țeapă

După câteva zile de la plata avansului, unul dintre amicii polițistului a rugat un prieten să meargă la adresa unde era situată așa-zisa pensiune, iar când acesta din urmă a ajuns acolo s-a trezit în fața unui teren viran.

Turiștii păcăliți au insistat să dea de urmele bărbatului care le-a luat banii. L-au sunat, de pe un alt număr, și până la urmă au reușit să dea de el. Sub pretextul că vor să închirieze camera în perioada 21-25 august l-au întrebat că este disponibilă.

Individul a răspuns prompt, precizând că vila e liberă și i-a cerut 1300 de lei pe noapte și un avans. Interlocutorul i-a cerut să vadă vila, întrucât se află în Costinești, dar i-a răspuns că nu e posibil, căci sunt chiriași cazați și că nu vrea să-i streseze.

În cele din urmă, turistul din București și-a dezvăluit identitatea, înștiințându-l că are la cunoștință faptul că a fost păcălit. I-a spus bărbatului că va merge la poliție iar răspunsul acestuia l-a lăsat mască.

„Dacă tu crezi că îmi faci mie vreun rău că ai contul bancar… Mergeți la DIICOT. E prea bine gândit tot. Tu poți face ce vrei. Ședere plăcută la Constanța”, i-a răspuns individul, conform Replica Online.

Ce
Ce „țeapă” a luat un polițist din București, după ce a rezervat un sejur de 6.500 de lei într-o vilă din Costinești: „Omul nu mai răspunde la telefon”
Sursa foto: replicaonline.ro

În cele din urmă, turistul a decis să nu formuleze plângere la poliție, pentru a nu fi pus pe drumuri pentru 100 de lei, suma pe care a plătit-o fiecare dintre cei 15.

Conform sursei citate, „țeparul” se numește Daniel Bucică și locuiește în Constanța.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase