Înregistrare halucinantă. Profesorul de istorie i-a cerut elevei să dea o “lucrare specială în pat”. „Ce poate face o femeie cu un bărbat în pat?!” VIDEO

Publicat: 01/06/2022, 14:54

Una din înregistrările în care profesorul de istorie din Craiova îi cere favoruri sexuale unei eleve în schimbul unor note mai mari a fost publicată pe internet. Pe înregistrare se aude foarte clar cum profesorul îi cere adolescentei să-i “dea o lucrare specială în pat”. Cadrul didactic a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Convorbirea dintre profesorul de istorie de Colegiul Național “Ștefan Velovan” și fata de 19 ani a circulat pe grupurile de WhatsApp ale elevilor, dar și pe internet. Pe înregistrare se aude cum profesorul îi explică foarte clar elevei ce vrea de la ea.

“Dimineață, la 08:00, în Craiovița Nouă, te aștept.( …)Să dai o lucrare specială, o lucrare specială în pat. Ce poate  face o femeie cu un bărbat în pat?”, spune cadrul didactic pe înregistrare. Eleva chiar îl întreabă: “Domnul, dar dumneavostră nu înțelegeți că asta este hărțuire sexuală?”.

Între timp, pentru fapta sa, magistrații judecătoriei Craiova l-au plasat pe profesor sub control judiciar pentru 60 de zile.

Profesorul de 66 de ani, din Craiova, a fost reținut luni, 30 mai, pentru 24 de ore după ce ar fi cerut unei eleve favoruri sexuale în schimbul îmbunătățirii situației școlare la materia pe care o predă.  Cadrul didactic a discutat telefonic cu eleva din clasa a XII-a. Profesorul i-a promis fetei îmbunătățirea situației școlare pe care aceasta o avea la istorie, în sensul în care putea să îi ofere note mai mari. Eleva a sunat la 112 și a povestit oamenilor legii toată întâmplarea.

„Ar fi pretins favoruri de natură sexuală în schimbul îmbunătățirii situației școlare la materia pe care o predă”

“La data de 23 mai a.c., polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de o tânără de 19 ani, elevă, din Craiova cu privire la faptul că un bărbat de 66 de ani, profesor, ar fi contactat-o telefonic şi i-ar fi pretins favoruri de natură sexuală în schimbul îmbunătățirii situației școlare la materia pe care o predă. La data de 26 mai a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului în cauză, din Craiova, în urma căreia a fost ridicat telefonul mobil care ar fi fost folosit la comiterea infracţiunii”, a transmis Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Cadrul didactic este cercetat pentru folosirea abuzivă a funcției în scop sexual.

Georgiana Stănescu
Georgiana Stănescu este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din Craiova. În perioada 2005-2008 a fost corespondent Prima TV în judetele Dolj și Olt, iar din anul 2008 a fost corespondent al postului Realitatea TV. În anul citeste mai mult