Ramona Porumb, viceprimar Sectorul 1, despre retragerea atribuțiilor de către Clotilde Armand: „Nicio secundă primarul nu a motivat această retragere” | VIDEO EXCLUSIV

Publicat: 04/10/2022, 09:00

Ramona Porumb, viceprimar al Sectorului 1, a explicat, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, cum i-au fost retrase atribuțiile de către edilul Clotilde Armand.

„Rămâne un mister această retragere a atribuțiilor, pentru că, pur și simplu, m-am trezit cu acea dispoziție semnată de primar, prin care eram informată că mi s-au retras atribuțiile.

Am avut în coordonare DGAS, Caraiman (Complex medical – n.r.), ADP, Direcția Taxe  Impozite și Evidența Populației, timp de o lună și patru zile, structuri importante, și zilnic cu legătură directă cu cetățenii din sector. Nicio secundă primarul nu a motivat această retragere a atribuțiilor”, a declarat Ramona Porumb în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Întreaga emisiune poate fi vizionată AICI:

Ramona Porumb, viceprimar al Sectorului 1, a explicat, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, cum s-a rupt parteneriatul politic dintre PNL și edilul Sectorului 1, Clotilde Armand.

„În momentul în care s-a văzut cu sacii în căruță, în fotoliul de primar, a uitat de parteneriatul pe care îl avea cu PNL”

„Avem o vorbă noi, românească, atunci când te vezi cu sacii în căruță…cam așa s-a întâmplat și cu primarul Clotilde Armand. În momentul în care s-a văzut cu sacii în căruță, în fotoliul de primar, a uitat de parteneriatul pe care îl avea cu PNL, și după, practic, și-a dorit să conducă primăria, sau să dețină, cum de multe ori a afirmat și public, că ea este primarul, și ea conduce Primăria Sectorului 1, iar noi, cei de pe margine, trebuie doar să susținem și să aplaudăm, iar nu pentru acest lucru ne-au ales cetățenii”, a declarat Ramona Porumb în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Ramona Porumb a mai declarat că edilul Sectorului 1 a respins un proiect care prevedea schimbarea lifturilor din blocuri.

„Vă dau și un exemplu de proiect considerat greșit, dar apreciat de cetățeni în același timp: proiectul schimbării lifturilor din sector. Este blocat complet la nivelul licitațiilor, a anulat licitația și în acest moment nu se mai schimbă nimic”, a mai declarat Ramona Porumb.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase