UPDATE | Poliția i-a identificat pe autorii cursei ilegale de mașini de pe Autostrada Soarelui. Totul a fost transmis pe FacebooK (VIDEO)

UPDATE | Poliția i-a identificat pe autorii cursei ilegale de mașini de pe Autostrada Soarelui. Totul a fost transmis pe FacebooK (VIDEO)
Publicat: 20/01/2022, 20:55
Actualizat: 21/01/2022, 08:30

Polițiștii de la Autostrada Soarelui s-au sesizat și fac verificări, după ce în mediul online au apărut înregistrări cu o cursă ilegală care ar fi avut loc pe A2.

UPDATE – Poliția i-a identificat pe autorii curselor ilegale de mașini de pe Autostrada Soarelui

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa a anunţat joi seară, prin intermediul unui comunicat de presă, că au fost identificaţi participanţii la cursa ilegală de pe autostradă, iar permisele acestora vor fi anulate, dar și pe organizatorul acesteia.

Este vorba despre doi șoferi, în vârstă de 27 de ani și 40 de ani, ambii din judeţul Constanţa, iar pe lângă ei au fost identificați și organizatorul evenimentului, dar şi bărbatul care a transmis live imaginile pe o reţea de socializare.

“În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 339, alin. 2, în ceea ce-i priveşte pe conducătorii auto sus-menţionaţi şi art. 339, alin. 3., C.P., în ceea ce-i priveşte pe organizator şi pe cel care a realizat filmarea, urmând ca în funcţie de concluziile rezultate să se propună soluţii legale. Precizăm faptul că pentru toate persoanele implicate au fost reţinute, în vederea anulării, permisele de conducere”, a anunţat IPJ Constanţa

Știrea inițială:

„Polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun, potrivit legislației în vigoare”, a transmis, joi, Poliția Constanța.

Conform imaginilor, mai mulți tineri s-au întâlnit pe Autostrada Soarelui și au stabilit să organizeze o cursă de mașini.

Mașinile s-au aliniat pe cele trei benzi ale autostrăzii și au gonit apoi pe șosea.

Întrecerea a fost filmată și transmisă live pe Facebook.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult