FOTO – VIDEO | Imagini șocante în timpul furtunii din Bacău. Un copil în cărucior este împins de vânt spre stradă, în timp ce mama intră la păcănele

Publicat: 18/01/2022, 15:12
Actualizat: 18/01/2022, 16:06

Scene incredibile au fost filmate în Bacău. O femeie și-a lăsat copilul în vârstă de un an în cărucior pentru a intra la păcănele. Din cauza vântului puternic, căruciorul a ajuns în stradă.

Conform imaginilor publicate de presa locală, femeia intră într-o sală de jocuri de noroc și lasă căruciorul în care se află o fetiță de un an și jumătate în fața ușii localului.

Vântul sufla cu putere în Bacău, motiv pentru care căruciorul este purtat de viscol până la șosea. În acel moment, din sala de jocuri de noroc iese un bărbat care aleargă și îl prinde.

Poliția Bacău s-a sesizat în urma apariției imaginilor în mediul online. Oamenii legii au constatat că cea care a părăsit căruciorul este chiar mama copilei, o femeie de 21 de ani, din Bacău, spun surse citate de Mediafax.

Bărbatul care a salvat copilul este soțul femeii.

Poliția Bacău a deschis un dosar și face în continuare cercetări.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult