8 ȘTIRI DE LA ORA 8 | Un vortex polar se îndreaptă spre România. Temperaturile scad până la -18 grade Celsius

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 | Un vortex polar se îndreaptă spre România. Temperaturile scad până la -18 grade Celsius
FOTO - Caracter ilustrativ
Publicat: 13/01/2022, 08:00
Actualizat: 13/01/2022, 09:02

Meteorologul Alina Şerban a anunțat prezența unui un vortex polar deasupra României, în zilele următoare, dar vestea bună este acesta nu va staționa mult. Din cauza lui, vor fi temperaturi de până la -18 grade în cea mai mare parte a ţării, inclusiv în Capitală. În unele zone, vor fi valori și mai scăzute. (Citește mai multe aici…)

Fostul director al CFR Călători Alexandru Noapteș a murit într-un spital privat din București

Alexandru Noapteș, fostul director general al CFR Călători, a murit miercuri după-amiază, într-un spital privat din București. Surse medicale au declarat, în exclusivitate pentru GÂNDUL, că Alexandru Noapteș (60 de ani) suferea de mai multe afecțiuni grave. (Citește mai multe aici…)

Grindeanu, despre criza prețurilor la energie și gaze: Săptămâna viitoare vom discuta propunerile PSD și le vom adopta la nivel de Guvern

Vicepremierul Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri la Antena 3, că săptămâna viitoare se vor discuta în Guvern și în coaliție propunerile social-democraților pentru gestionarea crizelor provocate de explozia prețurilor la energie electrică și gaze naturale. Ministrul critică decizia de liberalizare a pieței care nu ar fi trebuit făcută în plină pandemie de Covid-19 și susține că ar trebui să vedem de ce producția proprie a scăzut atât de mult. (Citește mai multe aici…)

DSP Arad caută voluntari care să scrie amenzi pentru necompletarea formularul de localizare a pasagerilor (PLF). Câte sancțiuni au fost date până acum

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Arad apelează la voluntari pentru a putea face faţă numărului mare de amenzi pe care trebuie să le emită pe numele celor care nu au completat la frontieră formularul digital de localizare a pasagerilor (PLF). Până acum au fost date peste 1.700 de sancţiuni. (Citește mai multe aici…)

Un spital din Italia va oferi daune de 650.000 de euro familiei unui român mort din cauza unui malpraxis

Familia unui român urmează să primească daune de 650.000 de euro de la Spitalul din Perugia pentru malpraxis. Bărbatul ar fi avut şanse mari de a rămâne în viaţă dacă i s-ar fi făcut la timp o biopsie pulmonară şi i s-ar fi descoperit un nodul canceros. Situația a început pe 19.02.2010, când un român, I.I.M., care era dependent de fumat de ani de zile, s-a prezentat la Spitalul din Castiglione del Lago şi a fost transferat ulterior la Spitalul Silvestrini din Perugia în regim de urgenţă pentru că se simţea foarte rău. (Citește mai multe aici…)

Alexandru Petrescu, despre așa-zisul mini-mall anunțat de Clotilde Armand: ”O fumigenă pentru a acoperi dezastrul administrativ pe care-l patronează”

Fostul ministru PSD Alexandru Petrescu o critică, în mediul online, pe Clotilde Armand pentru așa-zisul mini-mall pe care a anunțat că-l va construi în locul Pieței Matache din sectorul 1 și apreciază că această inițiativă este, de fapt, doar ”o fumigenă pentru a acoperi dezastrul administrativ pe care-l patronează”. (Citește mai multe aici…)

Un preot din județul Cluj a mers în casele enoriașilor pentru a le stropi cu apă sfințită, deși era bolnav de Covid. Autoritățile sanitare au declanșat o anchetă epidemiologică

Autoritățile sanitare din județul Cluj au declanșat o anchetă epidemiologică pentru a se stabili cu cine a intrat în contact preotul ortodox din satul Sânnicoară, județul Cluj, care este bolnav de Covid. De la începutul anului, el a umblat cu „Iordanul” pe la enoriași, un obicei care presupune stropirea caselor cu apă sfințită. (Citește mai multe aici…)

Bilanțul pensiilor private în 2021 | Sumele strânse la Pilonul II au ajuns la 18 miliarde de euro, iar numărul celor facultative a avut cea mai mare creștere din ultimii cinci ani

Chiar dacă randamentul celor șapte fonduri de pensii de Pilon II a ușor mai scăzut în medie în 2021 față de 2020, participanții tot au avut un câștig net peste cel din anul anterior, potrivit datelor Asociației pentru Pensiile Administrate Privat din România (APAPR), transmise miercuri. Per ansamblu, de la lansarea sistemulului, în 2008, românii cu pensii private obligatorii au acumulat în conturi, în plus față de ce au virat, 4,4 miliarde de euro, câștiguri după scăderea comisioanelor. În 2021 s-au înscris și cei mai mulți partipanți, din ultimii cinci ani, la Pilonul III, respectiv pensiile facultative, pentru a veni în completarea sumelor de la stat și din cele private obligatorii. (Citește mai multe aici…)
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Copiii lui Kate Middleton, pregătiți pentru moartea mamei lor 😢 George, Charlotte și Louis au...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
S-a aflat! Care e cauza morții lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai periculoși interlopi...
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe...
ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Iarna se întoarce la munte, cu...
Ce au descoperit anchetatorii la reconstituire, în cazul crimei de pe A1? Avocatul afaceristului dă...
Narcisa, presupusa iubită a tânărului mort în accidentul de la Deveselu, rupe tăcerea: „Nu mă...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
E legală depășirea prin dreapta a unei mașini ce virează la stânga? Ce prevede Codul...
Alfa Romeo redenumeşte un model de SUV pentru a dezamorsa tensiunile cu Italia
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula...
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Codin Maticiuc cere ajutorul fanilor în mediul online: ”3000 de euro pentru primul care-l găsește...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
A fost descoperită cea mai masivă gaură neagră stelară din galaxie